ZÁŽITKOVÁ JAZDA NA FORD MUSTANG GT V8

Že ešte nedržal volant divokého superšportiaka? Darujte mu možnosť zajazdiť si  na nadupanom americkom osemvalci. Ford Mustang V8 GT splní milovníkovi silných superšportov sny o paráááádnej luxusnej jazde. Dunivý basový zvuk motora, interiér pripomínajúci retro design, automatická prevodovka…

70 € s DPH

Tovar máme na sklade

  • Žilinský kraj
  • Bratislavský kraj
  • Košický kraj

Nové

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS19.04.
Osobný odber – Packeta22.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava19.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Že ešte nedržal volant divokého superšportiaka? Darujte mu možnosť zajazdiť si  na nadupanom americkom osemvalci. Ford Mustang V8 GT splní milovníkovi silných superšportov sny o paráááádnej luxusnej jazde. Dunivý basový zvuk motora, interiér pripomínajúci retro design, automatická prevodovka… Toto auto si proste chce aspoň raz v živote vyskúšať. Divoké kone Fordu sa neschovávajú len v jeho názve, ale aj pod jeho kapotou. Na prevetranie od neho čaká 421 koní. Šofér absolvuje jazdu v bežnej premávke a na diaľnici. Fanúšikovia môžu fotiť a natáčať o dušu. Pripútať sa prosím, jazda snov práve začína!

REGIÓN: Bratislavský kraj MESTO: Záhorská Bystrica, POČET OSÔB: 1 osoba, ŠPECIFIKÁCIA: Jazda v Mustangu GT vr. PHM, DOBA TRVANIA: 15minút/15km
REGIÓN: Žilinský kraj MESTO: Dolný Hričov, POČET OSÔB: 1 osoba, ŠPECIFIKÁCIA: Jazda v Mustangu GT vr. PHM, DOBA TRVANIA: 15minút/15km
REGIÓN: Košický kraj MESTO: Bidovce, POČET OSÔB: 1 osoba ŠPECIFIKÁCIA: Jazda v Mustangu GT vr. PHM, DOBA TRVANIA: 15minút/15km


FORD MUSTANG GT V8

Skrotiť divokého mustanga ukrytého pod kapotou je brutáááálna výzva pre milovníka rýchlej jazdy. Nadupaný zadný nahon legendárneho Mustanga GT je sen každého chlapa s charakterom večného dieťaťa.

Pred jazdou prebieha krátka inštruktáž, ktorá sa zameria na riadenie a oboznámenie sa s vozidom. Jazda prebieha v bežnej premávke - diaľnici a okresnej ceste plnej zatáčok. Nezostane to len pri zábave. Impulz z precítenia sily motora a vychutnávania jazdy nenechá žiadnu tvár bez emócie.

Parametre vozidla

  • Maximálna rýchlosť: 280 km/h
  • Maximálny výkon: 440 koní
  • Zrýchlenie z 0 na 100 km: za 4,6 s
  • Objem motoru: 4 951 cm³
  • Max. točivý moment: 600 Nm
  • Prevodovka: automatická

Mali by ste vedieť

Cena zahŕňa prenájom automobilu Mustang GT V8, služby inštruktora, povinné zmluvné poistenie, havarijné poistenie, diaľničnú známku, náplne, olej a pohonné hmoty. Osobám pod vplyvom alkoholu a omamných látok nebude zážitok poskytnutý.

Pre absolvovanie zážitku je vhodné zvoliť pohodlné oblečenie a športovú obuv.

Podmienky

Vhodné len pre osoby od 18 rokov. Jazdu je možné absolvovať aj na mieste spolujazdca od 12 rokov. Podmienkou je súhlas zákonného zástupcu. Podmienkou je minimálna výška 150 cm. Maximálna hmotnosť je 130 kg. Pre absolvovanie zážitku je nutné predložiť platný vodičský preukaz skupiny B a občiansky preukaz.

Počasie 

Prevádzka vozidla je závislá od počasí. Nejazdí sa za hustého dažďa a sneženia. 

Čas

Jazda trvá 15 minút po vopred stanovenej trase dlhej 15 km. Na miesto konania je nutné dostaviť sa minimálne 15 minút pred jazdou..

Počet účastníkov

Zážitok je vhodný len pre 1 osobu. Za príplatok 15€/osoba (hradí sa na mieste) môžete na jazdu zobrať ďalšie dve osoby, ktoré budú sedieť na zadných sedadlách. 

Sezóna

Sezóna prebieha od apríla do októbra.

Rezervácia termínu

Jazdy sa konajú vo vopred stanovených termínoch. Termíny a časy jázd sa priebežne obsadzujú a aktualizujú. Aktuálne voľné termíny vám preto poskytneme na vyžiadanie.

Pri rezervácii termínu si môžete objednať video, ktoré uhradíte na mieste. Cena za záznam je 15 € + 4 € za SD kartu.


PLATNOSŤ POUKAZU 12 MESIACOV
Platnosť poukazu je 1 rok, teda celých 12 mesiacov od jeho zakúpenia.