JAZDA V DODGE CHALLENGER V PREMÁVKE

Automobil Dodge Challenger R/T 2017 bude váš na celú hodinu, 3 alebo dokonca 6. Auto sa požičiava a vracia na rovnakom mieste v Bratislave, kde na začiatku zložíte vratnú kauciu a podpíšete potrebné dokumenty. Potom si preberiete kľúče a je len na vás, kde spolu s Dodge Challenger vyrazíte.

103 € s DPH

Tovar máme na sklade

  • 1 hodina
  • 3 hodiny
  • 6 hodín

Nové

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.04.
Osobný odber – Packeta02.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Automobil Dodge Challenger R/T 2017 bude váš na celú hodinu, 3 alebo dokonca 6. Auto sa požičiava a vracia na rovnakom mieste v Bratislave, kde na začiatku zložíte vratnú kauciu a podpíšete potrebné dokumenty. Potom si preberiete kľúče a je len na vás, kde spolu s Dodge Challenger vyrazíte. Pozvite kamarátov, kolegov či rodinných príslušníkov a užite si spolu dunivý zvuk motora, ktorý pošteklí uši všetkých milovníkov amerických muscle cars!

REGIÓN: Bratislavský kraj (Bratislava), POČET OSÔB: 1 až 4 osôb, ŠPECIFIKÁCIA: Jazda na Dodge Challenger R/T 2017 v premávke, DOBA TRVANIA: 1, 3 alebo 6 hodín

Jazda na Dodge Challenger v premávke

Masívny a neskrotný Dodge Challenger bude váš na jednu hodinu. Auto je štvormiestne a jazdí sa bez inštruktora, takže si pokojne prizvite ďalších troch milovníkov rýchlych automobilov. Tešiť sa môžete na búrlivých 381 koní a 8-stupňovú automatickú prevodovku. V cene prenájmu automobilu nie sú pohonné hmoty.

Automobil je navyše vybavený ISOFIX, takže jazdy sa môžu zúčastniť aj malé ratolesti v autosedačke.

Parametre vozidla

  • Výkon: 280 kW (381 koní)
  • Miest: 4
  • Motor: V8 HEMI 5.7l
  • Prevodovka: automatická (8 st.)
  • Spotreba: 11,5 l/100 km

Mali by ste vedieť

Na mieste sa podpisuje nájomná zmluva vozidla a spoluúčasť vo výške 400 € (FIX). Pred jazdou sa skladá vratný depozit vo výške 500 €. Denný limit vozidla je maximálne 350 km. Prepočet limitu je spoplatnený na 0,35 €/1 km.

V cene nie sú zahrnuté pohonné hmoty. Dodge Challenger sa predáva s plnou nádržou. Automobil sa vracia s plnou nádržou, ktorú je potrebné dotankovať pred jeho vrátením.

Podmienky

Vhodné len pre osoby od 18 rokov. Pre absolvovanie zážitku je nutné predložiť platný vodičský preukaz skupiny B a občiansky preukaz.

Počasie 

Prenájom vozidla môže byť ovplyvnený silným snežením alebo iným nepriaznivým počasím.

Čas

Čas jazdy 1, 3 alebo 6 hodín.

Počet účastníkov

Zážitok je vhodný pre 1 až 4 osoby. 

Sezóna

Sezóna prebieha od marca do októbra, v zimných mesiacoch jazda nie je možná.

Rezervácia termínu

Rezervácia 30 dní vopred.  Rezerváciu je nutné urobiť v čo najväčšom predstihu pred uskutočnením jazdy cca 30 dní. Počas rezervácie je potrebné odoslať scan alebo fotku VP a OP emailom. Termín prenájmu závisí od vyťaženia vozidla. Pre to odporúčame rezerváciu urobiť čo najskôr. 

PLATNOSŤ POUKAZU 12 MESIACOV
Platnosť poukazu je 1 rok, teda celých 12 mesiacov od jeho zakúpenia.