Podložka do auta pre psa 144cm x 144cm

Presun domácich miláčikov v aute je dobrý spôsob, ako ich vziať na zaujímavé miesta, kde sa môžu voľne hrať a behať. Avšak, pes počas prepravy v aute môže nechať veľa chlpov na sedadlách, ktoré je ťažké odstrániť.

9,95 € s DPH

31,95 €

-22 €

Tovar máme na sklade

Nové

15385

5907451307045

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS21.03.
Osobný odber – Packeta22.03.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava21.03.
Popis výrobku
Popis výrobku

Presun domácich miláčikov v aute je dobrý spôsob, ako ich vziať na zaujímavé miesta, kde sa môžu voľne hrať a behať. Avšak, pes počas prepravy v aute môže nechať veľa chlpov na sedadlách, ktoré je ťažké odstrániť. Po intenzívnej hre vonku môže byť zviera znečistené, čo je ďalší problém, ak sa prepravuje priamo v priestore pre cestujúcich. Podložka do auta je riešením, ktoré umožňuje rýchlu a bezproblémovú prepravu psa na akékoľvek miesto bez rizika znečistenia interiéru vozidla.

Podložka je vodeodolná, takže sa na povrch čalúnenia vozidla nedosiahne žiaden druh nečistôt . Bez ohľadu na to, či je pes mokrý alebo špinavý, zostane plocha sedadla čistá. Odolnosť krycej vrstvy voči absorpcii vlhkosti tiež uľahčuje jej čistenie . Nečistoty a vlhkosť neprenikajú do štruktúry materiálu.

Pripevnenie podložky je veľmi jednoduché.


ÚDAJE

  • farba: čierna
  • celkové rozmery (dĺžka / šírka): 144cm x 144cm

29 podobných produktov v rovnakej kategórii