Drevená ohrádka - 6 panelová

Ohrádka je vyrobená z ekologického materiálu, ktorý je šetrný k ľuďom a zvieratám; alergikovia to obzvlášť ocenia, pretože ma elektrostatické vlastnosti, drevo sa nenabíja elektrinou - nezhromažďuje prach

129,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

8178

5900779933583

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS02.04.
Osobný odber – Packeta03.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava02.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Borovicové drevo - ohrádka je vyrobená z ekologického materiálu, ktorý je šetrný k ľuďom a zvieratám; alergikovia to obzvlášť ocenia, pretože ma elektrostatické vlastnosti, drevo sa nenabíja elektrinou - nezhromažďuje prach

DVOJITÁ BEZPEČNOSŤ - bránka v ohrádke má dvojaké zaistenie. Nehrozí žiadne riziko náhodného otvorenia, napríklad pod tlakom domáceho maznáčika. Do hladka obrúsené prvky a protišmykové nožičky, ako aj zámok dverí zaisťujú, že ohrádka poskytuje primeraný stupeň ochrany.

MULTI-VARIANT - 6 samostatne nastaviteľných panelov umožňuje prispôsobiť rozloženie ohrádky tvaru a rozmerom priestoru. Plne rozmiestnené vám umožňujú zaistiť plochu až 6 metrov štvorcových, čo vám umožní vytvoriť kontrolovanú oblasť s veľkou slobodou vo vnútri.

Aby sa zvýšila bezpečnosť ohrádky, je možné ho pripevniť na stenu alebo o iné stabilné predmety trvalo pripevnené k zemi. Sada obsahuje všetky prvky potrebné na prípravu ohrádky na použitie. Inštalácia je jednoduchá a nevyžaduje príliš veľa času ani špeciálne zručnosti.

ÚDAJE

  • materiál: bukové drevo

  • obvod: m

  • rozmery 1 panelu (výška/šírka 1 panelu): 75/100 cm

  • rozmery v rozloženom stave - obdĺžnik (dĺžka/šírka/výška):200/100/75 cm

  • hmotnosť balenia: 9,1 kg

Ohradka má všetky potrebné bezpečnostné certifikáty pre užívanie detí

30 podobných produktov v rovnakej kategórii