Rozkladacia pohovka - Macko

Skladacia pohovka je skvelou ozdobou každej detskej izby.Rozprávkové kreslo možno použiť ako kus nábytku, ako dekoráciu, ale tiež ako plyšovú hračku pre dieťa. Výrobok je veľmi stabilný a bezpečný. Každé kreslo možno rozložiť pomocou zipsu! Jedinečné aj praktické detské kresielko.

54,95 € s DPH

Naskladnenie do 7 pracovných dní

Nové

B529

5907176652529

Popis výrobku
Popis výrobku

Skladacia pohovka je skvelou ozdobou každej detskej izby. Rozprávkové kreslo možno použiť ako kus nábytku, ako dekoráciu, ale tiež ako plyšovú hračku pre dieťa. Výrobok je veľmi stabilný a bezpečný. Každé kreslo možno rozložiť pomocou zipsu! Jedinečné aj praktické detské kresielko. Môže slúžiť na sedenie, odpočívanie, hranie, kreslenie alebo len na pozeranie televízie. Kresielko je ľahké, preto si ho dieťa môže ľahko samo premiestniť kdekoľvek.

Pozor! Pohovka je ručne šitá, čo znamená, že farebná kombinácia a štruktúra plyšu sa môže líšiť od produktového obrázka v závislosti od momentálnej dostupnosti materiálu. V zásade sú ale pri výrobe použité tie isté farby, rozdiel môže nastať výhradne v spektre odtieňov. V tomto prípade sa jedná o odtiene béžovej a hnedej farby.

  •     Model: Macko
  •     Vek: 1+
  •     Rozmery: Zložené: 72x50x48cm
                       Rozložené: 72x50x90cm
30 podobných produktov v rovnakej kategórii