Rozkladacia minisedačka do detskej izby - Olívia - ružová

Hľadáte vkusný a zároveň praktický doplnok do detskej izby? Tak potom tu pre Vás máme skvelú novinku v podobe rozkladacej detskej pohovky.

89,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.04.
Osobný odber – Packeta02.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Hľadáte vkusný a zároveň praktický doplnok do detskej izby? Tak potom tu pre Vás máme skvelú novinku v podobe rozkladacej detskej pohovky, ktorá nie len, že perfektne doplní izbičku Vášho dieťaťa ale poslúži aj v prípade, že si Vaše dieťa pozve k sebe niekoho na prespanie. Mäkká pena z ktorej je pohovka vyhotovená poskytne dokonalý odpočinok po zábavnom dni plnom hier a poslúži aj ako súčasť detských hier. Vďaka odnímateľnému poťahu je údržba pohovky mimoriadne jednoduchá, pričom materiál si drží svoj tvar a farbu aj po viacnásobnom praní v práčke.

BEZPEČNOSŤ POUŽÍVANIA
Materiál, z ktorého je poťah ušitý, má certifikát OEKO-TEX. To znamená, že materiály, z ktorých bol tovar vyrobený, boli dôkladne testované a schválené do predaja. Certifikáty potvrdzujú, že celý výrobok je netoxický a bezpečný pre deti aj životné prostredie. Na výrobu detských produktov Flumi sú používané výhradne prírodné lepidlá na vodnej báze, ktoré sú na rozdiel od chemických lepidiel úplne bezpečné pri kontakte s deťmi. Vnútro pohovky Flumi je vyrobené z peny zaisťujúcej bezpečnosť dieťaťa aj pri tých najbláznivejších hrách. Pena je vyrobená s primeranou hustotou, ktorá zaisťuje stabilitu produktu a nedeformuje sa.

PRAKTICKOSŤ A FUNKČNOSŤ
Sedačka Flumi je ľahká a mäkká - podľa potreby a aktuálnej predstavy o zábave ju najmladší ľahko premiestnia. Pohovka má rozkladaciu funkciu - ideálna na odpočinok a zdriemnutie počas dňa. Demontáž je veľmi jednoduchá a zvládnete ju jedným pohybom. Krásne vrecko na boku - zmestí sa doň vaša obľúbená knižka a váš milovaný medvedík. Sedačka je navrhnutá tak, aby sa dala ľahko udržiavať v čistote. Má snímateľný poťah zapínaný na zips. Poťah odporúčame prať maximálne na 40 C.

ŠPECIFIKÁCIA:

  • Rozmery (+/- 3 cm):
  • Celková šírka: 92 cm
  • Šírka sedadla: 70 cm
  • Celková výška: 60 cm
  • Hĺbka: 40 cm
  • V rozloženom stave 120 cm x 70 cm
  • Hrúbka rozkladacieho prvku: 8 cm
  • Certifikát: OEKO-TEX

Upozornenie! Pohovky dostávame od dodávateľa vákuovo zabalené. Po vybalení môžu byť pohovky mierne zdeformované, čiže je ich potrebné nechať aspoň 24 hodín voľne postáť, aby sa dostali do pôvodného tvaru.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii