Látková šatníková skriňa

Textilný šatník:ľahký šatník je ekonomickým a jednoduchým riešením problému skladovania odevov. Prenosný šatník je vynikajúci na ochranu vášho oblečenia a obuvi pred znečistením a prachom. Je vybavený množstvom políc a priehradok, ako aj závesnými tyčami. 

25,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

322567

5907451322567

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS23.04.
Osobný odber – Packeta24.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava23.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Textilný šatník: ľahký šatník je ekonomickým a jednoduchým riešením problému skladovania odevov. Prenosný šatník je vynikajúci na ochranu vášho oblečenia a obuvi pred znečistením a prachom. Je vybavený množstvom políc a priehradok, ako aj závesnými tyčami. Poskladanie je mimoriadne rýchle a jednoduché. Vďaka tomu, že ma skriňa zipsy, viete ju jednoducho otvárať a zatvárať.

  • Viete ho využiť v izbových či neizbových podmienkach, ako v suteréne, podkroví a spálni, na chodbe alebo v detskej izbe. Je to skvelé riešenie pre študentov a cestujúcich. Môžete tu uložiť sezónne predmety, ako napríklad: lyžiarske odevy, plavky, nafukovacie príslušenstvo pre bazén. 
  • Stabilný: veľký textilný šatník bol vyrobený z oceľových rúrok a plastových spojov, vďaka čomu bol odolný a stabilný. Materiál obklopujúci rám je ľahko čistiteľná a priedušná látka, ktorá zaistí vôňu uloženého oblečenia. V skrini je až 8 políc a 2 väčšie oddiely s tyčami, na ktorých môžete zavesiť horné kryty a ľahko sa pokrčené oblečenie. Je extrémne priestranný a pojme veľa oblečenia. Skriňa je vďaka dobre premyslenému systému kovania zložená a rozložená veľmi rýchlo a ľahko.
  • Jednoduché premiestnenie: šatník zaberie pred zložením veľmi málo miesta. Ľahko sa zmestí do malej skrinky, ktorú môžete ponechať v suteréne alebo v podkroví, keď ju nepoužívate. Vzhľadom k tomu, že je veľmi ľahký, môžete ho ľahko presunúť do každého kúta vášho bytu. 

Špecifikácie:

  • farba: hnedá / čierna;
  • materiál: oceľ, látka;
  • počet políc: 8; rozmery (dĺžka / šírka / výška): 43/125 / 166 cm;
  • hmotnosť skrinky: 2,9 kg;
  • hmotnosť balenia: 3,2 kg.