Masážna podložka na nohy 37,5x27cm

Starajte sa o seba „od hlavy po päty“, počnúc chodidlami! Masáž nôh uvoľňuje a stimuluje vaše telo, taktiež zbavuje stresu.

3,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

  • Červená
  • Modrá
  • Žltá

Nové

6356

5903039708068

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS22.04.
Osobný odber – Packeta23.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava22.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Starajte sa o seba „od hlavy po päty“, počnúc chodidlami! Masáž nôh uvoľňuje a stimuluje vaše telo, taktiež zbavuje stresu. Teraz už nemusíte navštevovať maséra zakaždým, keď sa chcete cítiť lepšie - vyskúšajte našu podložku a nechajte nohy odpočívať.Nohy sú základom tela - unavené po celodennom chodení si zaslúžia chvíle úľavy. Niekoľko minútová masáž každý deň na podložke zlepší ich prekrvenie a pozitívne ovplyvní vašu náladu.Na farebnej podložke nájdete veľa výstupkov, ktorých úlohou je stimulovať krvný obeh v chodidlách. Použitie podložky vám umožňuje zmierniť príznaky boľavej päty a má pozitívny vplyv na celé telo. Pravidelná masáž chodidiel navyše zmierňuje stres, zlepšuje metabolizmus a uľahčuje zdravý spánok. Používanie podložky je skvelé aj pre najmenších, pretože pomáha rozvíjať senzorickú integráciu. 

Podložka je vyrobená z pružného, ​​bezpečného TPE materiálu. Každá časť podložky je ukončená háčikmi a otvormi, ktoré umožňujú vzájomné spojenie ďalších prvkov. )Podložka je pružná a ľahko. Môžu byť použité v interiéri aj exteriéri.

Spočiatku sa použitie podložky môže javiť ako nepríjemné a dokonca bolestivé. Nenechajte sa však odradiť! Vaše telo si na nový stimul rýchlo zvykne. Ak si chcete uľahčiť prvý kontakt s podložkou, môžete si na ňu spočiatku dať tenkú prikrývku. Odporúča sa však používať podložku naboso.

Špecifikácie:

  • Rozmery: 37,5cm x 27cm
  • Materiál: TPE plast
  • Cena je uvedená za jeden kus.
30 podobných produktov v rovnakej kategórii