Závesné hojdacie kreslo Evka

Hojdačka v brazílskom štýle bola vytvorená tak, aby bolo zaistené maximálne pohodlie. Má vysoké operadlo s dĺžkou 40 cm. Vyrobené z bavlny s prímesou polyesteru, vďaka čomu je jemná a príjemná na dotyk a trávenie času na nej je len radosť.

29,95 € s DPH

59,95 €

-30 €

Naskladnenie do 7 pracovných dní

  • Sivá

Nové

27127

5907451352793

Popis výrobku
Popis výrobku

Hojdačka v brazílskom štýle bola vytvorená tak, aby bolo zaistené maximálne pohodlie. Má vysoké operadlo s dĺžkou 40 cm. Vyrobené z bavlny s prímesou polyesteru, vďaka čomu je jemná a príjemná na dotyk a trávenie času na nej je len radosť. Silný rám zo železa je pokrytý lanom, vďaka ktorému je každý prvok chránený - vhodná pre dospelých ale aj deti .

Prírodný materiál zabezpečuje správne vetranie , ktoré udržuje pohodlie používania závesného kresla aj v horúcich dňoch . Udržiavanie čistoty nie je problém - stačí vziať vlhkú handričku a utrieť hojdačku.

Jednoduchá montáž! Hojdačka je vybavená kovovým kolieskom. Stačí ju zavesiť na háčiky a vychutnať si pohodlie. S cieľom predĺžiť životnosť pri nepriaznivých poveternostných podmienkach by mala byť hojdačka skrytá.


Hojdačka v brazílskom štýle bola vytvorená tak, aby bolo zaistené maximálne pohodlie. Má vysoké operadlo s dĺžkou 40 cm. Vyrobené z bavlny s prímesou polyesteru, vďaka čomu je jemná a príjemná na dotyk a trávenie času na nej je len radosť. Silný rám zo železa je pokrytý lanom, vďaka ktorému je každý prvok chránený - vhodná pre dospelých ale aj deti .


Metódy montáže - hojdačku je možné namontovať klasickým spôsobom, (kolieska od seba) umožní to hojdanie dopredu a dozadu, alebo spojenie dvoch koliesok dohromady a ich upevnenie dohromady, potom hojdačka umožní jemný rotačný pohyb. Jednoduchá montáž- vyžaduje len zavesenie hojdačky na háčik/háčiky.


ŠPECIFIKÁCIA

  • maximálna nosnosť: 120 kg;
  • materiál: 75% bavlna + 25% polyester,
  • rám vyrobený zo železa;
  • celková výška: ~ 100 cm;
  • rozmery sedadla (šírka x dĺžka) 80 x 40cm;
  • Šírka hojdačky: 80cm;
  • dĺžka strapcov: ~ 22 cm;

30 podobných produktov v rovnakej kategórii