Svietiaca guličková dráha SPACERAIL - Level 3

Stavebnica so zákrutami, klesaním aj stúpaním. Overte si vedomosti z mechaniky, fyziky a kinetiky tak, aby guličky prešli celú dráhu čo najrýchlejšie, ale aby pritom dráhu neopustili. 

25,95 € s DPH

27,95 €

-2 €

Naskladnenie do 7 pracovných dní

Nové

9620

5901779365039

Popis výrobku
Popis výrobku

Stavebnica so zákrutami, klesaním aj stúpaním. Overte si vedomosti z mechaniky, fyziky a kinetiky tak, aby guličky prešli celú dráhu čo najrýchlejšie, ale aby pritom dráhu neopustili. Z jednotlivých dielov vrátane automatického výťahu na guličky zostavíte celú guľôčkovú dráhu podľa odporúčaného návrhu alebo podľa vlastnej fantázie. Ideálne pre školákov, pre ktorých je táto stavebnica ideálna škola hrou, ale aj fantastická zábava pre celú rodinu.


Pri zostavovaní tejto guľôčkovej dráhy si budete pripadať ako konštruktér horskej dráhy a Vaším cieľom bude zostaviť dokonalú sústavu zákrut, prudkých klesaní alebo stúpaní a ďalších prvkov tak, aby gulička svišťala maximálnou rýchlosťou a pritom neopustila svoju dráhu. A verte, že to nie je jednoduchá práca, udržať guličku na dráhe pri testoch funkčnosti Vašej dráhy SpaceRail. Využite znalosti z odboru konštrukcie, mechaniky a fyziky, aby bolo Vaše dielo dokonalé. Dosiahnete úžasné dielo, ktoré vás môže baviť celé hodiny vďaka automatickému výťahu na guličky.


Konštrukcia je vyrobená z plastu a kovu.
Rozmery: 30,5 x 20,5 x 10 cm.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii