Veľký výtvarný kufrík - 174 ks

Sada na maľovanie a kreslenie je skvelou vecou pre začatie umeleckého dobrodružstva. Sada je funkčná a pozostáva z celkovo 174 užitočných častí .

65,95 € s DPH

Naskladnenie do 7 pracovných dní

Nové

6004

5902802906731

Popis výrobku
Popis výrobku

Sada na maľovanie a kreslenie je skvelou vecou pre začatie umeleckého dobrodružstva. Sada je funkčná a pozostáva z celkovo 174 užitočných častí . Veľké množstvo prvkov umožňuje praktické využitie a umožní realizáciu rôznych kreatívnych nápadov. Pomocou voskoviek, pasteliek, akvarelových farieb, fixiek ľahko vytvoríte sofistikované a originálne dielo. Pomôcky sú vyrobené z kvalitných materiálov a majú široký, atraktívny rozsah farieb.

Celý set je umiestnený v elegantnom sklopnom kufríku, ktorý bol vyrobený z dreva, čo nepochybne zvyšuje jeho estetickú hodnotu, rovnako aj ovplyvňuje jeho trvanlivosť. Kufor má odolnú, koženú a pohodlnú rukoväť, takže preprava celého obsahu je jednoduchá a pohodlná, a zároveň zvyšuje spokojnosť s používaním. Kovové, silné pracky zaručujú, že pri prenášaní kufra bude tesne uzavretý a nič sa z neho nevytratí.

Samostatné priehradky umožňujú ľahký a rýchly prístup k potrebným predmetom, ako aj zabezpečenie ich ochrany a udržiavanie poriadku v kufri. Široká škála možností určite uspokojí používateľa a umožní dlhodobé použitie.

Výrobok je vhodný, ako pre starších, tak aj pre mladších bez ohľadu na pohlavie. Robustná a rôznorodá sada na maľovanie bude na mnohých príležitostiach skvelým darčekom a určite poteší príjemcu!

ÚDAJE

vek: od 3 roky
farba kufra: hnedá
materiál kufra: drevo, kov
rozmery kufra (dĺžka / šírka / výška): 44,5 / 31 / 9,6 cm
hmotnosť súpravy: 3,75 kg
Hmotnosť s obalom: 4,15 kg

V SETE
- drevený kufor
- 174 prvkov pre maľovanie a kreslenie:

54 olejových pastelov
42 fixiek
34 pasteliek
12 farieb akvarela (voda) (12 ml)
12 akrylových farieb (12 ml)
12 olejových farieb (12 ml)
2 okrúhle štetce (veľkosti 2 a 4)
2 ploché štetce (veľkosti 6 a 8)
1 strúhatko
1 ceruzka s tvrdosťou 2B
1 ceruzka s tvrdosťou HB

30 podobných produktov v rovnakej kategórii