Magnetická skladacia kniha 3D Tangram

Tangram je čínska hádanka, ktorá existuje už 3 000 rokov. Skladá sa z geometrických obrazcov, ktoré vznikli vyrezaním štvorca.Máte obavy, že vaše dieťa trávi príliš veľa času pred obrazovkou telefónu? Dajte mu niečo, čo by to nahradilo. Drevené, farebné magnetické bloky v príručnej knižke sú puzzle, ktoré môžete mať vždy pri sebe.

6,55 € s DPH

8,55 €

-2 €

Tovar máme na sklade

Nové

6262

5903039717404

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.04.
Osobný odber – Packeta02.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Prečo stojí za to predstaviť dieťaťu tangram?

Hádanka rozvíja logické myslenie. Jednoduché prvky vám umožnia vytvoriť nekonečné množstvo figúrok! Príprava a zostavenie vlastných vzorov podporuje tvorivosť vášho dieťaťa. Manipulácia s malými prvkami podporuje motoriku dieťaťa a zlepšuje uchopenie prstov. Toto je skvelá pomoc v štýle Montessori. Hádanka je zárukou zábavy, ktorá bude trvať hodiny.

Túto hru mu môžete dať všade, kde musí vaše dieťa čakať a môže byť netrpezlivé. V ňom je okrem farebných drevených kociek a magnetického obalu aj brožúra so vzormi, ktoré je možné znovu vytvoriť. Logické myslenie pomáhajú rozvíjať vzory od najjednoduchších po zložitejšie. Až 96 vzorov Usporiadané v dvoch verziách: farebná - ľahšia, rozdelená na konkrétne bloky a zložitejšia - čiernobiela!

Týmto sa zábava nekončí! Buďte kreatívni - vymýšľajte svoje vlastné vzory a tvary, nezabudnite však na niekoľko pravidiel:

  • v každom prípade by sa malo použiť sedem prvkov

  • prvky by sa mali dotýkať aspoň na jednom mieste, ale nemali by sa prekrývať

Tangramy sú tiež skvelým návrhom pre inštitúcie školskej dochádzky, ktoré podporujú skupinovú prácu a integráciu detí. Jednotlivé prvky je možné rozdeliť medzi deti, ktoré majú zostaviť obrázok. Takéto cvičenie učí komunikáciu v skupine.

V sade nájdete:

  • kartónové obaly s magnetickým štítkom

  • brožúra so vzormi (pripevnená k obálkam)

  • sedem drevených, farebných geometrických obrazcov s magnetmi



Rozmery krytu: 22cm x 18cm x 1,5cm

Rozmery blokov: od 3,5 cm do 9,5 cm

Hračka určená pre deti staršie ako 3 roky.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii