Spoločenská hra na precvičenie reflexov - Nájdi zvieratká

Legendárna spoločenská hra, kde sa počíta s vnímavosťou a chytrosťou. Ak máte tieto funkcie, budete 100% víťazom a najväčším hrdinom medzi svojimi priateľmi, rodinou. Táto hra bude skvelým únikom z každodenného života. Malí aj veľkí sa potešia zábave. Otestujú si svoje reflexy a zrak pri rýchlom hľadaní podobností. 

6,55 € s DPH

Tovar nemáme na sklade

Nové

ZA3292

5905258510873

Popis výrobku
Popis výrobku

Vďaka svojim malým rozmerom sa dá hra vziať doslova kamkoľvek na piknik, školský výlet, vlak, dovolenku. 


Bez ohľadu na to, ktorú hru hráte, musíte nájsť rovnaký predmet a umiestniť kartu podľa pravidiel minihry, ktorú práve hráte. Nakoniec budú hráči musieť bojovať v súboji, každý z nich vytiahne kartu a súčasne ju otočí. Prvý, kto nájde zodpovedajúce predmety a pomenuje ich, vyhráva duel. V krabici nájdete 30 kariet.



Pravidlá hry:

Mini-hra 1

Karty položte lícom nadol pred každého hráča. Kartu položte lícom nahor do stredu medzi hráčov a vráťte všetky zostávajúce karty do krabice.

Všetci hrajú súčasne. V režime „ŠTART“ musí každý hráč nájsť zodpovedajúci prvok medzi svojimi vlastnými kartami a kartami v strede tabuľky.
Hneď po nájdení musí byť zvolané nahlas a hráč musí otočiť svoju kartu lícom nadol. Novo umiestnená karta nahradí predchádzajúcu kartu zakaždým, keď uhádnete.

Vyhráva prvý človek, ktorý sa zbaví všetkých svojich kariet. Ostatní hráči pokračujú v hre a bojujú o ďalšie miesta.



Mini-hra číslo 2

Karty umiestnite pred každého hráča presne tak, ako v predchádzajúcej hre.

Všetci hrajú súčasne. V režime „ŠTART“ musí každý hráč nájsť zodpovedajúci prvok medzi svojimi vlastnými kartami a kartami v strede tabuľky. Musíte byť iba prvými, ktorí vyslovia názov zodpovedajúceho prvku alebo symbolu medzi vašou kartou a kartou v strede tabuľky. Buďte opatrní - karta v strede sa zmení, akonáhle na ňu hráč položí jednu zo svojich kariet.

Vyhráva prvý človek, ktorý sa zbaví všetkých svojich kariet. Ostatní hráči pokračujú v hre a bojujú o ďalšie miesta.



Mini-hra číslo 3

Rozložte karty, ale tentoraz položte jednu kartu lícom nadol pred každého hráča a zo zvyšných kariet urobte z lícnych strán kariet v strede tabuľky hromadu žrebov.

Každý hráč musí čo najrýchlejšie nájsť zodpovedajúce predmety medzi svojou kartou a kartou v hornej časti žrebovania. Prvý hráč, ktorý zistí, že to má, zvolá, vezme z hromádky kartu a položí ju pred seba. Tým, že vezme túto kartu, hráč otočí ďalšiu z hromady.

Hra sa končí, keď sú všetky karty na hromádke žrebovania preč. Vyhráva hráč s najväčším počtom kariet.



Mini-hra číslo 4

Rozdajte všetky karty každému hráčovi. Poslednú kartu položte lícom nahor do stredu stola. Každý hráč zamieša svoje karty a vytvorí žrebovanú hromádku, ktorú položí lícom nadol pred seba.

Tentokrát sa musíte svojich kariet zbaviť čo najskôr.

Pri slove „ŠTART“ hráči otočia svoje karty a musia sa ich čo najrýchlejšie zbaviť umiestnením na kartu v strede tabuľky. Za týmto účelom musí hráč pomenovať zhodný prvok medzi kartou na vrchu svojho balíčka a kartou v strede stola.
Karta sa v strede zmení, akonáhle na ňu hráč položí jednu zo svojich kariet, musia byť hráči rýchli.

Vyhráva ten najrýchlejší, ktorý sa kariet zbaví.



Mini-hra číslo 5

Rozložte karty, ale tentoraz položte jednu kartu lícom nadol pred každého hráča a zo zvyšných kariet urobte z lícnych kariet v strede tabuľky hromadu žrebov.

Hráči otočia svoje karty. Každý musí nájsť identický predmet na karte ktoréhokoľvek iného hráča. Prvý hráč, ktorý pomenuje zodpovedajúce zviera, vezme vrchnú kartu z losovania a položí ju na vrch karty ktoréhokoľvek hráča.

Hra sa skončí, keď budú vytiahnuté všetky karty na kôpke. Vyhráva hráč s najmenším počtom kariet.



Mini-hra číslo 6

Každé kolo položte kartu lícom nahor do stredu stola a potom položte rovnaký počet kariet lícom nadol ako počet hráčov okolo nej.
Zvyšok kariet odložte bokom, budú potrebné na ďalšie kolá.

Na začiatku kola každý hráč otočí svoje karty súčasne lícom nahor a lícom nadol a musí si pamätať, čo má.
Hráč musí nájsť zodpovedajúci prvok na centrálne umiestnenej karte. Prvý hráč, ktorý nájde rovnaký symbol a vyvolá meno, vezme karty umiestnené okolo, ale žiadna karta v strede.

Keď vezmete všetky okolité karty, siahnite po odhodených kartách, rozložte ich ako predtým a začnite ďalšiu schôdzku.
Hráči si ponechajú karty, ktoré nazbierajú. Hráč, ktorý nazbiera čo najviac kariet, vyhráva hru.



Mini-hra číslo 7

Po zamiešaní všetkých kariet vložte jednu kartu lícom nahor do stredu stola. Zvyšné karty rozdajte všetkým hráčom, ale držte ich lícom nadol.

Na začiatku hry hráči okamžite otočia svoje karty.
Každý hráč sa snaží čo najrýchlejšie nájsť na svojej karte rovnaký symbol. Prvý hráč, ktorý nájde symbol a zvolá názov, vezme vrchnú kartu a položí ju lícom nadol do stredu stola. V tomto okamihu sa z balíčka otočí nová karta a hra pokračuje, kým sa všetky karty v balíčku nevyčerpajú.

Vyhráva hráč, ktorému najskôr dôjdu karty a ostatní hráči pokračujú v hre o druhé a tretie miesto.



Mini-hra číslo 8

Na začiatku kola sú každému hráčovi rozdané karty lícom nadol, ktoré sú skryté pod jeho rukami. Zvyšné karty odložte na ďalšie kolá.

Hra začína, keď všetci hráči súčasne otočia svoje karty. Každý hráč sa snaží nájsť na súperovej karte zodpovedajúce symboly a čo najrýchlejšie karty vytiahnuť. Karty musia mať hore rovnaký symbol. Vytiahnite karty a čo najrýchlejšie zakričte zodpovedajúce symboly. Hra pokračuje, kým sa z kôpky nevyberú všetky karty.

Keď hromada kariet zmizne, hra sa skončila. Vyhráva hráč s najväčším počtom kariet.




Mini-hra číslo 9

Rozdeľte všetky karty na dve kôpky, karty lícom nahor. Pre túto hru sú potrební iba 2 hráči.

Keď začne hra, prvý hráč, ktorý nájde rovnaký symbol na vrchnej karte z 2 kôp kariet, po zakričaní názvu symbolu vezme kartu a potom pokračuje v hľadaní rovnakých dvoch kariet. Táto hra vyžaduje špeciálne zameranie.
Hra pokračuje, kým sa posledný hráč správne nezhoduje s kartou.

Stačí jeden vzor karty a vyhrávate!



Aby nebolo jednoduché hrať, symboly na kartách sa niekedy otáčajú a majú rôznu veľkosť. Samotné karty sú okrúhle a plné farebných ilustrácií, z ktorých každá je pre ostatné karty jedinečná a má iba jeden symbol.

Hra pre 2 - 5 hráčov. Odporúča sa od 4 rokov.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii