Výtvarný kufrík - 81 ks - drevený

Sada na maľovanie a kreslenie je skvelou vecou pre začatie umeleckého dobrodružstva. Sada je funkčná a pozostáva z celkovo 81 užitočných častí .

23,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

6072

5902802906748

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.04.
Osobný odber – Packeta02.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Sada na maľovanie a kreslenie je skvelou vecou pre začatie umeleckého dobrodružstva. Sada je funkčná a pozostáva z celkovo 81 užitočných častí . Veľké množstvo prvkov umožňuje praktické využitie a umožní realizáciu rôznych kreatívnych nápadov. Pomocou voskoviek, pasteliek, akvarelových farieb, fixiek ľahko vytvoríte sofistikované a originálne dielo. Pomôcky sú vyrobené z kvalitných materiálov a majú široký, atraktívny rozsah farieb.

Celý set je umiestnený v elegantnom sklopnom kufríku, ktorý bol vyrobený z dreva, čo nepochybne zvyšuje jeho estetickú hodnotu, rovnako aj ovplyvňuje jeho trvanlivosť. Kufor má odolnú, koženú a pohodlnú rukoväť, takže preprava celého obsahu je jednoduchá a pohodlná, a zároveň zvyšuje spokojnosť s používaním. Kovové, silné pracky zaručujú, že pri prenášaní kufra bude tesne uzavretý a nič sa z neho nevytratí.

Samostatné priehradky umožňujú ľahký a rýchly prístup k potrebným predmetom, ako aj zabezpečenie ich ochrany a udržiavanie poriadku v kufri. Široká škála možností určite uspokojí používateľa a umožní dlhodobé použitie.

Výrobok je vhodný, ako pre starších, tak aj pre mladších bez ohľadu na pohlavie. Robustná a rôznorodá sada na maľovanie bude na mnohých príležitostiach skvelým darčekom a určite poteší príjemcu!

ÚDAJE

farba kufra: tmavo hnedá
materiál kufra: drevo, kov
vek: od 3 rokov veku
rozmery kufra (dĺžka / šírka / výška): 37 / 22,8 / 4,5 cm
hmotnosť kufra: 1,26 kg

V SETE

- drevený kufor
- 81 prvkov na maľovanie a kreslenie:

  • 24 - olejový pastel
  • 12 fixiek
  • 16 farebných ceruziek
  • 24 akvarelových farieb (voda)
  • 1 plochý štetec
  • 1 okrúhly štetec
  • 1 strúhadlo
  • 2 gumy

30 podobných produktov v rovnakej kategórii