Taburetka Ecopuf - ROLLER - Premium hovädzia koža

Ak máte moderný interiér a chcete si ho vyzdobiť vysokokvalitným nábytkom ako je taburetka cube, našli ste to pravé. Taburetky sú inovatívny a extravagantný nábytok.

485,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

EF7022

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.05.
Popis výrobku
Špecifikácie
Popis výrobku

Ak máte moderný interiér a chcete si ho vyzdobiť vysokokvalitným nábytkom ako je taburetka cube, našli ste to pravé. Taburetky sú inovatívny a extravagantný nábytok. Sú vhodné aj pre detskú izbu ale aj obývaciu izbu. Budete prekvapený možnosťami ich využitia. Taburetka Cube slúži na sedenie, ako podnožník, ale aj ako malý stolík.

Taburetky v tvare kocky sú veľmi obľúbeným kúskom nábytku pre každého milovníka dizajnu. Toto viacúčelové sedenie sa zmestí do akéhokoľvek usporiadaného priestoru bez ohľadu na to, aký štýl v ňom vládne. Touto taburetkou chceme uspokojiť estetické zmysly svojich zákazníkov, preto máme tento produkt v mnohých farbách. Je vaša obývacia izba tmavá a fádna? Vyberte si taburetku Cube Premium v ​​pastelových odtieňoch a rozjasnite danú miestnosť. Taburetka bude vyzerať skvele v blízkosti moderného toaletného stolíka v štýle glamour. Cube Premium  vám poskytuje najvyššiu mieru pohodlia pri používaní, a to vďaka použitiu extrémne mäkkej peny.


Taburetka je vyrábaná na zákazku. Doba realizácie je 10 pracovných dní.

Špecifikácie
Výška43 cm
Šírka53 cm
ZnačkaEcopuf
CertifikáciaPZH
Záruka24 mesiacov
Záruka na výplň6 mesiacov
28 podobných produktov v rovnakej kategórii