DOMÁCI KURZ PRÍPRAVY TALIANSKEJ KUCHYNE

Domáce cestoviny, šafránové rizoto, tiramisu…. Zbiehajú sa mu sliny nad týmito dobrotami? Obľúbené talianske jedlá si bude môcť po kurze varenia talianskej kuchyne pripravovať doma sám ako profík. Skúsený majster kuchár prevedie gurmána prípravou talianských pochúťok a spoločne v skupine si uvaria niekoľkochodové menu.

95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS22.04.
Osobný odber – Packeta23.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava22.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Domáce cestoviny, šafránové rizoto, tiramisu…. Zbiehajú sa mu sliny nad týmito dobrotami? Obľúbené talianske jedlá si bude môcť po kurze varenia talianskej kuchyne pripravovať doma sám ako profík. Skúsený majster kuchár prevedie gurmána prípravou talianských pochúťok a spoločne v skupine si uvaria niekoľkochodové menu. Talianska kuchyňa bude doma z hrncov rozvoniavať ešte dlhé týždne, pretože tieto skvelé európske pokrmy si bude chcieť doma pripravovať znova a znova.



REGIÓN: Bratislava, DOBA TRVANIA: 3 až 4 hodiny, POČET OSÔB: 1, ŠPECIFIKÁCIA: Talianska klasika

Menu kurzu:

  • Bruschetta s domácim bazalkovým pestom - bazalkové pesto s píniovými orieškami, parmezánom a kvapkou olivového oleja podávané na chrumkavej bruschette,
  • Minestrone - Tradičná zeleninová polievka posypaná parmezánom podávaná s chrumkavým toastom,
  • Vlastnoručne vyrobené talianske cestoviny na každú príležitosť - Tagliatelle, Farfalle, Raviolli,
  • Domáce ravioli plnené špenátom a ricottou - plnené cestoviny, ktoré pohladia dušu aj chuťové bunky každého gurmána,
  • Omáčky k domácim cestovinám - Al arabiata a smotanovo-hríbová, paradajková omáčka dochutená bazalkou s parmezánom a jemná krémová dubáková omáčka,
  • Panna cotta - jednoduchý sladučký smotanový dezert.

Všeobecný program zážitku

Kurz môže absolvovať v Bratislave. Hlavné mesto ponúka na výber dva varianty rôzneho menu. Kurzy sú vedené renomovanými šéfkuchármi a trvajú spravidla tri až štyri hodiny v podvečerných hodinách. Obdarovaný si nemusí nosiť nič, všetky suroviny a pomôcky sú v cene kurzu. Variť bude vo dvojici. Po tomto večere bude vedieť hravo navariť kompletné talianske menu od predjedla po dezert. Na druhý deň pristane v jeho emailovej schránke správa s podrobnými receptami.

Čas

3 až 4 hodiny 

Podmienky 

V cene kurzu nie sú zahrnuté suroviny. Každý účastník obdrží inštrukcie s podrobným časovým plánom a potrebným vybavením a taktiež aj recept s postupom.

Vhodné len pre osoby od 18 rokov. Kurz je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých.

Počet účastníkov

Zážitok je vhodný pre 1 osobu. Počet účastníkov nie je obmedzený.

Diváci

Diváci môžu byť prítomní.

Sezóna

Celoročne.

Rezervácia termínu

Rezerváciu je nutné urobiť 14 dní vopred.

Ostatné informácie

Po dohode so šéfkuchárom je možnosť varenia pre alergikov i pre ľudí s potravinovými intoleranciami.

PLATNOSŤ POUKAZU 12 MESIACOV
Platnosť poukazu je 1 rok, teda celých 12 mesiacov od jeho zakúpenia.