Projektor hviezd - plyšová hračka Ježko

Ježko je veľkým fanúšikom objatí. Miluje všetky deti a zo všetkého najradšej im pomáha zaspať. Vezmite ho pod svoju strechu a uvidíte, že je najlepším pomocníkom pri uspávaní detí :)

21,95 € s DPH

Naskladnenie do 7 pracovných dní

Nové

ZA3930

5905258506425

Popis výrobku
Popis výrobku

Ježko je veľkým fanúšikom objatí. Miluje všetky deti a zo všetkého najradšej im pomáha zaspať. Vezmite ho pod svoju strechu a uvidíte, že je najlepším pomocníkom pri uspávaní detí :) Ježko je vyrobený z mäkkého materiálu rôznych textúr. Uši, nohy a všité prvky na chrbte ježka povzbudzujú dieťa k uchopeniu, vďaka čomu má možnosť precvičovať manuálne zručnosti svojich malých ručičiek. Neutrálne farby pôsobia upokojujúco a umožňujú očiam dieťaťa odpočívať po celodennom hraní. Najväčším lákadlom hračky je interaktívny panel.

Vlastnosti panela:

  • -hrať- po stlačení tlačidla prehrávania budeme počuť 10 rôznych melódií a zvukov (vrátane pokojných uspávaniek, zvuku mora, cikád, zvukov prírody). Prehrávané melódie sú sprevádzané tlmeným svetlom, ktoré plynulo mení farbu a jemne prerušuje tmu.
  • - nota - je zodpovedný za prehrávanie melódie bez funkcie projektora. Slúži tiež na zmenu melódie vo funkcii prehrávania.
  • - žiarovka - v tomto režime funguje iba projektor bez zvukových funkcií. Tlmené svetlo sa dodáva v troch farbách - modrá, zelená, oranžová.
  • - má dve úrovne hlasitosti.

Pred použitím interaktívneho panelu ho zapnite posunutím prepínača do polohy ON. Projektor je z hračky úplne vyberateľný, čo uľahčuje čistenie a udržiavanie čistoty.

Rozmery hračky sú cca 24 cm x 11 cm x 14 cm

30 podobných produktov v rovnakej kategórii