Plyšová detská lampa Fox šedá

Očarujúca plyšová líška by sa chcela stať najlepším priateľom vášho dieťaťa. Môže ho sprevádzať všade a predovšetkým uľahčí jeho zaspávanie. Líška je mäkká a ideálna na maznanie.

21,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

ZA3926

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.04.
Osobný odber – Packeta02.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Očarujúca plyšová líška by sa chcela stať najlepším priateľom vášho dieťaťa. Môže ho sprevádzať všade a predovšetkým uľahčí jeho zaspávanie. Líška je mäkká a ideálna na maznanie. Neutrálne farby pôsobia upokojujúco a umožňujú očiam dieťaťa odpočívať po náročnom dni plnom hrania sa. Rozličné štruktúry povrchu podporujú uchopenie, vďaka čomu si dieťa precvičuje manuálne zručnosti ručičiek. V plyšovom brušku je skrytý interaktívny panel, ktorý je zaistený zapínaním na suchý zips. Panel spustíte tak, že najskôr prepnete tlačidlo z polohy OFF do jednej z dvoch dostupných funkcií a potom na približne 3 sekundy podržte hlavné oválne tlačidlo.

Funkcie na výber:

  • 1. noty + lampa - dieťa bude počuť pokojné melódie, uspávanky, zvuky prírody a šum mora. Melódie je možné zmeniť krátkym stlačením hlavného tlačidla. Zvuky sú sprevádzané jemným svetlom, ktoré plynule mení farbu.
  • 2. svetlo - LED dióda umiestnená v hlavnom tlačidle svieti stálym, teplým svetlom.

Hračka má dve úrovne hlasitosti, takže prehrávané melódie je možné prispôsobiť prostrediu a aktuálnym potrebám. Veľmi užitočnou funkciou je možnosť nastaviť čas, po ktorom hračka prestane hrať uspávanky. Môžete si vybrať z 10, 20 alebo 40 minút. Počas tejto doby sa melódie automaticky menia a rodič dieťa nebudí neustálym zapínaním zvieratka. Panel je z mäkkej hračky úplne odnímateľný. Udržať plyšového medvedíka v čistote je jednoduché, čo je obzvlášť dôležité u malých detí.

Výška plyšovej hračky je cca 30 cm

30 podobných produktov v rovnakej kategórii