Menčestrový batoh Ecopuf - FOX, vak so šnúrkami

Fox je ručne šitý univerzálny batoh (Vrecúško) s dvoma sťahovacími šnúrkami ​v bielej farbe.

23,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

EF5006

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.04.
Osobný odber – Packeta02.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Fox je ručne šitý univerzálny batoh (Vrecúško) s dvoma sťahovacími šnúrkami ​v bielej farbe. Dolné rohy sú spevnené a dierky na šnúrku doplnené kovovými krúžkami. Je ušitý s veľkou vášňou a s použitím krásneho, hustého menčestru v najmodernejších farbách. Pohodlný a priestranný, zmestia sa doň všetky potrebné veci každodennej potreby. Je len na vás, ako ho budete nosiť a kam ho vezmete. S jeho veľkosťou si nemusíte robiť starosti - zmestí sa doň skutočne veľa potrebných vecí.

  • Rozmery : 46x40cm

Batoh je vyrábaný na objednávku.

POZOR: Poťahová látka Velvet menčester vrúbkovaná. Vzhľadom k tomu je veľmi zložité docieliť na fotografiách totožný odtieň ako je v skutočnosti. Dokonca každý monitor vykresľuje jednotlivé farby s malou odchýlkou. Preto je možné, že sa farby môžu v skutočnosti mierne líšiť od farieb na fotografiách. Pre lepšiu predstavu ponúkame slovný popis farieb na konci popisu.

Velvet menčester 

Menčester je látka s nízkym vlasom, charakteristická riadkovaním. Je to pevná, hrubšia, ale príjemná ekologická vrúbkovaná látka. Vysoko kvalitný menčester , ktorý je veľmi elegantný a dokonale dopĺňa akýkoľvek interiér bez ohľadu na dekor. Látka je dostupná v jemných pastelových farbách.

Znaky: Mäkký,  jemný, prispôsobivý, mierne drží tvar, vysoká nasiakavosť vody, hrejivý, príjemný na dotyk, hladký, unikátny dizajn

30 podobných produktov v rovnakej kategórii