Plážová podložka s nafukovacou chrbtovou opierkou

Pláž - piesok, voda, teplé lúče slnka a ... zvyčajne dlhé ležanie v nepohodlnej polohe? Podložka alebo deka je vhodná len na ležanie. A čo keď máte chuť si prečítať knihu alebo sa pohodlne usadiť pri pohľade na malebnú prímorskú krajinu? 

11,95 € s DPH

Naskladnenie do 7 pracovných dní

  • Ružová
  • Modrá
  • Sivá

Nové

4984

5903039735521

Popis výrobku
Popis výrobku

Pláž - piesok, voda, teplé lúče slnka a ... zvyčajne dlhé ležanie v nepohodlnej polohe? Podložka alebo deka je vhodná len na ležanie. A čo keď máte chuť si prečítať knihu alebo sa pohodlne usadiť pri pohľade na malebnú prímorskú krajinu? Táto podložka je perfektná pre každého, kto sa chce zrelaxovať na pláži a užiť si slnečné počasie. S nafukovacou chrbtovou opierkou si môžete nastaviť ideálnu pozíciu, v ktorej sa budeš cítiť najpohodlnejšie. Naša plážová podložka s nafukovacou chrbtovou opierkou je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči slnečnému žiareniu a vode. Táto podložka je tiež ľahká a jednoducho prenosná, takže si ju môžeš zobrať so sebou kdekoľvek! Užite si letné dni na pláži s pohodlnou plážovou podložkou a vytvorte si pohodlné miesto na odpočinok už za pár krátkych momentov!

PLÁŽOVÉ LEHÁTKO NIE LEN NA PLÁŽ
Produkt je ideálny pre každé miesto, kde je potrebný extra komfort. Bude fantastický na slnečnej pláži, v blízkom parku, ako aj vo Vašej vlastnej záhrade! Odteraz sa môžete pohodlne usadiť kdekoľvek! A naviac lehátko s chrbtovou opierkou poslúži aj doma, napríklad pri spoločnom sledovaní filmov alebo hraní na konzole.

SKLADNÝ DIZAJN
Nenafúknutý výrobok zaberá málo miesta, vďaka čomu sa zmestí do každej plážovej tašky, i keď ju máte plnú iných potrebných vecí! Je tiež extrémne ľahký, takže pri odchode na ďalšiu dovolenku nezaťaží vašu batožinu.

VÝROBOK NA MNOHO POUŽITÍ
Materiál, z ktorého je výrobok vyrobený, je najvyššej kvality - to zaručuje vynikajúcu odolnosť a pohodlie. Pohodlné sedadlo využijete pri mnohých výletoch na pláž!

TECHNICKÉ PARAMETRE:

  • Farba: sivá, ružová, modrá (potrebné zvoliť variant)
  • Počet komôr: 1
  • Rozmery operadla: 50 cm x 50 cm x 37 cm
  • Rozmery podložky: 95 cm x 45 cm
  • Rozmery pumpičky: 18 cm x 3 cm
  • Balenie: 25 cm x 20 cm x 5 cm
30 podobných produktov v rovnakej kategórii