Lampa na knihu

Koľkokrát ste museli prestať čítať svoju obľúbenú knihu v tú najvzrušujúcejšiu chvíľu, aby ste zhasli svetlo, ktoré rušilo vašich spolubývajúcich pri pokuse zaspať?

6,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

01769

5906660862482

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS21.03.
Osobný odber – Packeta22.03.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava21.03.
Popis výrobku
Popis výrobku

Koľkokrát ste museli prestať čítať svoju obľúbenú knihu v tú najvzrušujúcejšiu chvíľu, aby ste zhasli svetlo, ktoré rušilo vašich spolubývajúcich pri pokuse zaspať? Iste, bolo ťažké ponoriť sa do spánku s neutíchajúcou zvedavosťou, na to, čo čaká hrdinov príbehu na ďalších stranách. Vydržať až do rána sa zdá takmer nemožné! Našťastie s touto vychytávkou už takéto dilemy nebudete musieť nikdy viac riešiť. V noci budete čítať svoju obľúbenú knihu bez toho, aby ste si namáhali zrak. Ako je to možné? Čitateľská lampa efektne osvetlí stránky vašej knihy, bez toho, aby otravovala tých, ktorí sa práve chystajú spať. Pomocou špeciálnej spony ju pohodlne pripevníte na obal knihy a môžete pokračovať v čítaní.

Lampa je tenká a ľahká a LED diódy poskytujú perfektné osvetlenie na dlhú dobu. Lampa na knihu sa dá rýchlo a jednoducho zložiť, takže sa bez problémov zmestí do každého vrecka, batohu či kabelky.

Prehľad produktu:

  • ľahká, flexibilná a skladacia lampa
  • šetrné svetlo príjemné na oči
  • možnosť pripevniť na obal knihy
  • skvelý nápad na darček pre čitateľov

Rozmery:

  • Dĺžka produktu: 20,5 cm
  • Šírka produktu: 4 cm
30 podobných produktov v rovnakej kategórii