Freestylová kolobežka

Hmotnosť kolobežky má obrovský vplyv na spokojnosť s jeho používaním, najmä pre mladých začiatočníkov. Kolobežka má hliníkovú základňu, vďaka čomu je extrémne ľahká - 2,6 kg.

48,95 € s DPH

Naskladnenie do 7 pracovných dní

Nové

3981_1

5907773228547

Popis výrobku
Popis výrobku

Hmotnosť kolobežky má obrovský vplyv na spokojnosť s jeho používaním, najmä pre mladých začiatočníkov. Kolobežka má hliníkovú základňu, vďaka čomu je extrémne ľahká - 2,6 kg.

SCS SYSTEM - SCS nezávislý kompresný systém používaný v kolobežke je veľmi odolný. S týmto systémom si môžete byť istí, že na volante nedôjde k uvoľneniu a jeho medzera nebude poškodená.

ABEC7 LOŽISKÁ A GUMOVÉ KOLESÁ - ložisko má veľmi veľký vplyv na rýchlosť, ktorú bude kolobežka schopná vyvinúť, a tiež na pohodlie jazdy. Pretože kolobežka má kvalitné ložiská - ABEC7, poskytuje väčšiu presnosť, výkon a schopnosť dosiahnuť vyššiu rýchlosť. Okrem toho má kolobežka malé gumené kolesá s plochým profilom, ktoré sa veľmi ľahko ovládajú. Majú veľkú kontaktnú plochu, ktorá zaručuje stabilitu a dobrú priľnavosť.

UNIVERZÁLNA VEĽKOSŤ - kolobežka má najpopulárnejšiu výšku, vďaka ktorej sa prispôsobí prakticky každému používateľovi. Okrem toho uhlíkový volant umožňuje otáčanie o 360 stupňov. Vozidlo je mimoriadne odolné, vďaka čomu je vhodné pre mladých i starých ľudí.

ŠPECIFIKÁCIA:

  • farba: čierna
  • materiál: uhlíková oceľ, hliník
  • pevnosť: 100 kg
  • VEĽKOSŤ KOLIESKA: 100 MM
  • ŠÍRKA: 110 MM
  • DĹŽKA RIADÍTOK: 490 MM
  • kolesá: guma
  • hmotnosť: 2,6 kg


Kolobežka je vyrobená z najsilnejších a najkvalitnejších materiálov (hliníková a oceľová konštrukcia). Kolobežka disponuje platformou s brzdou na zadnom kolese, vďaka čomu môžete vyvinúť vysoké rýchlosti. Vozidlo má volant z uhlíkovej ocele vystužený štvornásobnou montážou. Na jej rukovätiach je špeciálny protišmykový materiál, ktorý zabráni skĺznutiu ruky.

Kolobežka má gumené malé kolesá s rovným profilom, ktoré poskytujú vynikajúcu priľnavosť a ovládateľnosť. Ložiská ABEC-7 vysokej triedy vám umožnia dosiahnuť maximálnu rýchlosť. Sú odolné proti nárazu a poskytujú pohodlie a bezpečnosť pri vykonávaní trikov a extrémnej jazdy.