Veselý pastelový prívesok pre deti Macko

Jemné pastelové farby, usmievavá tvárička plyšového medvedíka a kruhy povzbudzujúce k ťahaniu, prinesú vášmu dieťaťu veľa prekvapení.
Plyšový prívesok povzbudzuje k hre cez usmievavú tvár plyšového medveďa, okolo hlavy plyšového medvedíka sú farebné okvetné lístky, ktoré skrývajú prekvapenia vo svojej textúre.

15,95 € s DPH

Naskladnenie do 7 pracovných dní

Nové

ZA1823

6951575754291

Popis výrobku
Popis výrobku

Jemné pastelové farby, usmievavá tvárička plyšového medvedíka a kruhy povzbudzujúce k ťahaniu, prinesú vášmu dieťaťu veľa prekvapení.
Plyšový prívesok povzbudzuje k hre cez usmievavú tvár plyšového medveďa, okolo hlavy plyšového medvedíka sú farebné okvetné lístky, ktoré skrývajú prekvapenia vo svojej textúre. Okvetné lístky sú šumivé, plyšové a farebné, čo umožňuje dieťaťu objavovať vnemy dotykom. V hlave medvedíka je lopta, ktorá pri trepaní hrká.

Okolo hlavy medvedíka sú štyri farebné stužky ukončené rôznymi doplnkami na hranie a žuvanie. Plyšový motýľ má šuštiace krídla, prívesok s nožičkou pri stlačení škrípe, krúžky cinkajú a posledný prívesok má hrubé výčnelky, takže je ako stvorený na zúbky. Stuhy sa dajú ťahať a hrať sa s nimi. Prívesok je možné pripevniť suchým zipsom na spodnú stranu hračky. Prvý látkový prívesok je skvelým nápadom na rozvoj vnímania vášho drobca. Prívesok je vyrobený z mäkkého materiálu príjemného na dotyk.


Rozmer hračky

  • medvedia hlava 14 x 13 x 6cm

  • dĺžka cca 17cm

Osvedčenie: CE
Vek: 0 +
Rozmer balenia: 24 x 22,5 x 9 cm
Váha: 0,125 kg
Pohlavie: unisex

30 podobných produktov v rovnakej kategórii