Prateľná omaľovánka s fixkami - WORLD MAP

Milujeme dni, počas ktorých sa naše deti upokoja, prenesú sa do sveta fantázie a vytvárajú svoje vlastné umelecké diela. Takmer každé dieťa rado objavuje svoje tvorivé schopnosti.

4,95 € s DPH

Tovar nemáme na sklade

Nové

ZA2823

8698111104247

Popis výrobku
Popis výrobku

Milujeme dni, počas ktorých sa naše deti upokoja, prenesú sa do sveta fantázie a vytvárajú svoje vlastné umelecké diela. Takmer každé dieťa rado objavuje svoje tvorivé schopnosti. Jediným problémom je, keď umelecké diela končia nielen na papieri ale aj na kobercoch a nábytku, z čoho mamičky neraz poriadne rozbolí hlava. So senzačnou podložkou s mapou sveta sa nič také nestane! Je veľmi ľahké podložku prenášať a rozkladať takmer kdekoľvek a priložené špeciálne fixky v živých farbách vám umožnia vytvoriť si vlastný dizajn. Ale to nie je všetko! Keď zábava skončí, umyte podložku pod tečúcou vodou, osušte ju a odložte, kým nebudú deti pripravené na ďalšie majstrovské dielo.

Podložka s rozmermi 50 cm x 50 cm zobrazuje mapu sveta a 13 národných vlajok, ktoré je potrebné vyfarbiť.

Sada obsahuje:

  • - podložka na viacnásobné maľovanie
  • - 12 farebných fixiek

Nádherná kreatívna sada ovplyvní nielen predstavivosť dieťaťa, ale tiež zlepší manuálnu zručnosť rúk, estetické cítenie a schopnosť rozpoznávať a kombinovať farby. Umožní veľmi jednoduchú a účinnú kombináciu učenia a zábavy.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii