Vyškrabovací dúhový notes + drevený stylus

Táto vyškrabovcia sada je ideálna na dlhé cesty autom (alebo iným dopravným prostriedkom) alebo na krátenie času stráveného v čakárni u lekára. Dokonale upúta pozornosť každého dieťaťa, vďaka čomu čas ubehne rýchlejšie!

2,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

22449

5900779945944

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS02.04.
Osobný odber – Packeta03.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava02.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

ZABIJAK ČASU - táto vyškrabovcia sada je ideálna na dlhé cesty autom (alebo iným dopravným prostriedkom) alebo na krátenie času stráveného v čakárni u lekára. Dokonale upúta pozornosť každého dieťaťa, vďaka čomu čas ubehne rýchlejšie!

POVZBUDZUJE PREDSTAVIVOSŤ - sada vyškrabovcích hárkov je veľmi kreatívna hračka bez akýchkoľvek obmedzení - môžete kresliť hocičo podľa vlastnej predstavivosti. Je to nielen atraktívny spôsob, ako stráviť voľný čas, ale má tiež vplyv na intelektuálny vývoj dieťaťa, ako aj na koordináciu rúk a očí. Vytváranie kresieb rozvíja kreativitu a stimuluje priestorovú predstavivosť, taktiež koncentráciu detí a ich manuálne zručnosti.

STYLUS - sada obsahuje aj špeciálne drevené pero, ktoré je bezpečné pre dieťa - má zjednodušený tvar, vďaka ktorému sa nemôže porezať ani poškriabať.

PRENOSNÝ - vaše dieťa si môže vziať tento malý notes kamkoľvek - napríklad do škôlky alebo na výlet. Zmestí sa do každého batohu a kabelky.

ŠPECIFIKÁCIE:

  • materiál: plast/papier

  • počet listov: 10

  • rozmery (výška/šírka): 20/14 cm

  • hmotnosť: 0,10 kg

30 podobných produktov v rovnakej kategórii