KURZ LOVECKEJ LUKOSTREĽBY

Kurz loveckej lukostreľby začína krátkym zoznámením sa s lukom a šípmi. Následne sa spolu s trénerom vyberiete na krytú strelnicu, kde sa na terčoch naučíte správnu techniku loveckej lukostreľby. 

112 € s DPH

Tovar máme na sklade

  • 1
  • 2
  • 3

Nové

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.04.
Osobný odber – Packeta02.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Kurz loveckej lukostreľby začína krátkym zoznámením sa s lukom a šípmi. Následne sa spolu s trénerom vyberiete na krytú strelnicu, kde sa na terčoch naučíte správnu techniku loveckej lukostreľby. 

Okruh pozostáva z cca 10-14 modelov, pričom na každý z nich môžete vystreliť dva šípy. Následne sa váš výkon vyhodnotí, zapíšu sa body (ak medzi sebou v skupine súťažíte) a posúva sa k ďalšiemu stanovišťu. Celý zážitok trvá dve hodiny.

Kurz loveckej lukostreľby je skvelou teambuildingovou aktivitou, poprípade môžete tento zážitok aj darovať a niekoho ním prekvapiť. Kurz prebieha v hale. V cene je všetka potrebná výbava.

REGIÓN: Bratislavský kraj MESTO: Viničné DOBA TRVANIA: 60+60 minút POČET OSÔB: 1, 2 alebo 3 osoby ŠPECIFIKÁCIA: 3D lukostreľba

      Kurz loveckej lukostreľby

      Program

      Pri tomto kurze sa spolu so skúseným trénerom naučíte, ako by mala vyzerať správna lovecká lukostreľba. Najprv sa naučíte triafať na terč a následne sa vyberiete na 3D parkúr (interiér), kde vás už budú čakať modely zvierat v životnej veľkosti. Pripravte si pevnú ruku, dobrú mušku a môže sa ísť na to!

      Podmienky

      Zážitok je vhodný od 10 rokov. Osoby mladšie 18 rokov potrebujú súhlas zákonného zástupcu.  Vhodné len pre osoby staršie 10 rokov v sprievode dospelej osoby.

      Počet účastníkov

      Zážitok je vhodný pre 1, 2 alebo 3 osoby. V cene kurzu je zahrnuté zapožičanie luku a výbavy, 3D parkúr a služby inštruktora. 

      Čas

      Kurz trvá 120 minút, v ktorom je zahrnuté 60 minútové školenie s inštruktorom.

      Oblečenie

      Pre absolvovanie zážitku nie je nutné žiadne špeciálne oblečenie.

      Sezóna

      Kurz prebieha celoročne v hale vo Viničnom.   

      Rezervácia termínu

      Rezerváciu je nutné urobiť 7 dní vopred. Miesto konania kurzu sa môže líšiť v závislosti od ich uskutočnenia. V prípade zmeny Vám bude počas rezervácie miesto upresnené.

      PLATNOSŤ POUKAZU 12 MESIACOV
      Platnosť poukazu je 1 rok, teda celých 12 mesiacov od jeho zakúpenia.