Akupresúrna podložka 65 x 41 cm

Akupresúrna podložka pomáha uľaviť od nepríjemných bolestí chrbta, zápalu sedacieho nervu, nespavosťou, depresiami či únavou. Táto podložka má tisíce akupresúrnych ihličiek, ktoré pri masáži podporujú uvoľňovanie endorfínov, čím dochádza k zlepšeniu nálady a priaznivému pôsobeniu na neuropeptidy - molekuly, ktorých funkciou je aj tlmenie bolesti.

14,95 € s DPH

16,95 €

-2 €

Posledné kusy na sklade.

  • Zelená

Nové

14213

590745131085

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS23.04.
Osobný odber – Packeta24.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava23.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Akupresúrna podložka pomáha uľaviť od nepríjemných bolestí chrbta, zápalu sedacieho nervu, nespavosťou, depresiami či únavou. Táto podložka má tisíce akupresúrnych ihličiek, ktoré pri masáži podporujú uvoľňovanie endorfínov, čím dochádza k zlepšeniu nálady a priaznivému pôsobeniu na neuropeptidy - molekuly, ktorých funkciou je aj tlmenie bolesti. Teda dochádza k zmierneniu bolesti a napätia a pocitu úplnej relaxácie. 

Podložku môžete používať, ak ste unavení, prechádzate stresovým obdobím, trpíte nespavosťou, bolesťou v oblasti chrbta, bolesťou v krížoch, bolestivosťou sedacou časťou tela a kostrče (tzv. Ischias), migrénami, poruchami príjmu potravy.

Špecifikácia:

  • Farba: fialová, čierna
  • Rozmery (dĺžka / šírka / výška): 65x41x2cm
  • Hmotnosť: 418g
  • Počet doštičiek: 230
  • Počet akupresúrnych bodov: 6210

30 podobných produktov v rovnakej kategórii