Futbalová lopta Spokey - červeno-biela Zväčšiť

Futbalová lopta Spokey - červeno-biela

Futbal je národným športom. Menšie deti túžia hrať na domácich ihriskách a staršie deti chodia na futbalové krúžky. Hra na ihrisku učí tímovej práci, rozvíja motorickú koordináciu a pomáhajú prekonať plachosť.

10,95 € s DPH

Tovar nemáme na sklade

Nové

922749

5902693227496

Popis výrobku
Popis výrobku

Futbal je národným športom. Menšie deti túžia hrať na domácich ihriskách a staršie deti chodia na futbalové krúžky. Hra na ihrisku učí tímovej práci, rozvíja motorickú koordináciu a pomáhajú prekonať plachosť. Hoci je futbal kontaktným športom, pri zachovaní základných bezpečnostných pravidiel je to skvelá forma fyzickej aktivity prakticky pre každého. Pri intenzívnom hodinovom tréningu spálite až 700 kalórií, okysličíte telo a zvýšite svalovú hmotu. Futbal je okrem svojich nepochybných pro-zdravotných hodnôt predovšetkým fantastickou hrou, ktorá vám umožní znížiť stres a zlepšiť rýchlosť a obratnosť. Tento model je vyhotovený v zaujímavej farebnej kombinácii, ktorá na ihrisku doslova žiari.

Lopta je v štandardnej veľkosti. Obvod optimálne nafúknutej gule je 690 mm +/- 10 mm a jeho hmotnosť je 420 g +/- 10 g.

Loptu je možné nafúkať pomocou pumpy aj kompresora. Aby ste loptu čo najlepšie odrazili, nafúknite ju podľa informácií na ventile alebo na obale.

Parametre:

  • Materiál: TPU
  • veľkosť: 5 (680-700 mm)
  • hmotnosť: 410-430 g
  • počet vrstiev: 2
  • šité strojom
  • počet hexagramov: 32
30 podobných produktov v rovnakej kategórii