Sedací vak ECOPUF - Rajko L - Limited edition

Prinášame Vám krásny farebný sedací vak Rajko. Ide o limitovanú edíciu. Vyrobených bolo len 20 kusov. Vak je vyrobený z bavlny. Jeho veľkosť je univerzálna

59,95 € s DPH

69,95 €

-10 €

Tovar máme na sklade

Nové

EF9002

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS05.04.
Popis výrobku
Špecifikácie
Popis výrobku

Prinášame Vám krásny farebný sedací vak Rajko. Ide o limitovanú edíciu. Vyrobených bolo len 20 kusov. Vak je vyrobený z bavlny. Jeho veľkosť je univerzálna. Vhodný pre veľkých aj malých. Pohodlne si na ňom posedí aj dospelý. Nezaberá veľa miesta ale zároveň garantuje dostatočne pohodlie pre každého. Jeho kvalitu a dizajn ocení určite každý z nás. Vďaka pracke bude jeho prenášanie jednoduché a nenáročne aj pre deti. Súčasťou sedacieho vaku je aj vnútorný obal. Poskytuje veľmi kvalitné a pohodlné sedenie. Všestranný model, ktorý si zamilujete na prvý pohľad. Sedací vak je naplnený pružným granulátom vyrobeného z najkvalitnejšieho materiálu, ktorý zaručuje životnosť po dlhý čas.


Ako výplň používame len tie najkvalitnejšie polystyrenové guličky na ktoré poskytujeme záruku 6 mesiacov. U nás sa Vám teda nestane, že Vám bude sedací vak vyplnený neoriginálnym granulátom alebo regranulátom, ktorý dokonca škodí Vášmu zdraviu.

Sedacie vaky ecopuf sú zárukou kvality, trvácnosti čo dokazuje aj záruka na výplň 6 mesiacov ktorú neponúka žiaden výrobca sedacích vakov. Hlavný rozdiel od klasických sedačiek je, že nemajú pevnú základňu takže sa perfektne prispôsobia Vášmu telu čo Vám poskytne pohodlie a relax.

Špecifikácie
Objem260 L
Výška120
Základňa80cm
ZnačkaEcopuf
MaterialBavlna
CertifikáciaPZH
Záruka24 mesiacov
Záruka na výplň6 mesiacov
30 podobných produktov v rovnakej kategórii