Suchý bazén s guličkami 200ks - Bambi

Suchý bazén vie byť ideálnou zábavou pre detičky. Neviete ako obdarovať malého šibala, ktorý ani chvíľku neposedí? Posaďte ho do tohto bazénika, v ktorom sa dokáže skvele vyhrať a zabaviť.

84,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.04.
Osobný odber – Packeta02.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Medzi deťmi neuveriteľne obľúbený produkt! Spája zábavu so vzdelávaním. Farebné loptičky priložené k bazénu podporujú zmyslový vývoj dieťaťa, starajú sa aj o rozvoj motoriky. Suchý bazén je ideálnou zábavou pre detičky. Neviete ako obdarovať malého šibala, ktorý ani chvíľku neposedí. Posaďte ho do tohto bazénika v ktorom sa dokáže skvele vyhrať a zabaviť. Skvelý darček pre deti v každej vekovej kategórii, na oslavu narodenín, menín, alebo len tak pre radosť!

Suchý bazén Flumi je vyrobený z príjemnej Velvet tkaniny.

Pozitívne pôsobí na prvé kroky a pomáha dieťatku udržať rovnováhu. Deti sa môžu držať stien bazénika a snažiť sa opätovne postaviť, vďaka čomu sa dokážu naučiť chodiť. V prípade maličkých detí môže bazénik slúžiť ako ohrádka, alebo dokonca priestor na hranie. Vysypte loptičky z bazénika a dajte tam dieťatku pár hračiek. Dieťa sa dokáže zabaviť v ohraničenom priestore a tak viete, že je Vaše dieťa v bezpečí. Aj napriek tomu, že je bazénik dostatočne veľký aj pre 2 deti je priestorovo nenáročný a farebne neutrálny, vďaka čomu zapadne do každého interiéru.

Značka Flumi používa najkvalitnejšie materiály, dbá na bezpečnosť a zdravie najmenších zákazníkov. Použité farby dokonale zapadnú do každého interiéru. Bazén bude dokonalým miestom na hranie nielen v detskej izbe, ale aj v obývačke, záhrade či na terase.

Bazén je certifikovaný OEKO-TEX, pričom loptičky nesú označenie CE. To znamená, že materiály, z ktorých bol tovar vyrobený, boli dôkladne testované. Certifikáty potvrdzujú, že celý výrobok je netoxický a bezpečný pre deti aj životné prostredie.

Na výrobu bazénov Flumi používame výhradne prírodné lepidlá na vodu, ktoré sú na rozdiel od chemických lepidiel úplne bezpečné pri kontakte s deťmi. Bazén je vyrobený z mäkkej peny zaisťujúcej bezpečnosť dieťaťa pri tých najbláznivejších hrách. Pena je vyrobená z primeranej hustoty, ktorá zaisťuje stabilitu produktu. Poťah sa zapína na zips pre ľahké čistenie. Dá sa prať v práčke na 30 stupňov.


Rozmery bazéna:

  • Vnútorný priemer: 75 cm
  • Vonkajší priemer: +/- 80 cm
  • Hrúbka steny (okraja): 5 cm
  • Hrúbka dna: 3 cm
  • Výška: 40 cm

Veľkosť loptičky: Priemer 7 cm


ŠPECIFIKÁCIA

  • farba bazénika: šeda
  • vek: 0+
  • Ručne šitý
  • materiál: tkanina (95% bavlna + 5% elastén) + pena
  • certifikáty: OEKO-TEX® standard 100, CE, EN 71
  • hmotnosť: 3,7 kg
  • Vhodný pre chlapcov aj dievčatá.

 

Čo je OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 je certifikát, ktorým sú označované materiály a výrobky, ktoré spĺňajú prísne medzinárodné kritéria pre kvalitu a zdravotnú nezávadnosť vo všetkých úrovniach produkcie (výroba, tkanie…). Všetky materiály a výrobky označené týmto certifikátom sú bezpečné a neobsahujú žiadne zdraviu a životnému prostrediu škodlivé alebo nebezpečné látky.

V testovaných látkach sa sleduje najmä prítomnosť chemických látok ako sú napríklad pesticídy, ťažké kovy, formaldehyd, chlórované organické nosiče, farbivá a konzervačné látky, alebo akékoľvek iné látky, ktoré by mohli byť pôvodcom alergických reakcií. Toto sú veci veľmi dôležité pri sledovaní textílií, ktoré sú v priamom kontakte s pokožkou. Čím priamejší kontakt s pokožkou, tým prísnejšie sú kritéria.

Materiály a výrobky sú pravidelne preverované (každý rok) a v prípade zistenia odchýlok ja certifikát odobratý.

Loptičky sú vyrobené z netoxického, kvalitného materiálu. Sú pevné, ale zároveň aj mierne elastické. Guličky do bazéna spĺňajú podmienky certifikátu CE.