Sedací vak ECOPUF - STAR - polyester

Dlho očakávaná novinka sedací vak STAR. Tento mega výhodný sedací vak dobíja srdcia našich zákazníkov. Prekvapuje svojím tvarom, ktorý sa dokonale prispôsobí Vášmu telu. Vytvára stabilnú oporu pre Váš chrbát a ramená.

94,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

EF2013

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS26.03.
Popis výrobku
Špecifikácie
Príslušenstvo
Popis výrobku

Široká základňa s jasne naznačeným sedadlom, perfektne tvarované, vysoké operadlo a zaoblené podrúčky perfektne podopierajú vaše ruky. Stredne veľký vak, stvorený najmä na sedenie. Svojím tvarom, ktorý sa dokonale prispôsobí Vášmu telu vytvára stabilnú oporu pre Váš chrbát a ramená. Príjemná náhrada stoličky.

Star je vhodný pre všetky vekové kategórie.

Podobné vaky: Zac, Yoko

Star v inom materiály: Ekokoža

Vzorkovník:

Sedací vak je vyrábaný na objednávku. Doba realizácie je 5 pracovných dní. Sedací vak neobsahuje podnožník. Zakúpiť si ho môžete TU

Polyester

Polyester je vynikajúci materiál, ktorý sa používa už mnoho rokov pri výrobe nábytku. Za svoju popularitu vďačí predovšetkým vysokej odolnosti proti škvrnám, ktorá sa ukázala byť obzvlášť dôležitá v detských izbách a domácnostiach s domácimi miláčikmi. Pri odstraňovaní škvŕn sa nemusíte obávať prílišného nasýtenia materiálu, pretože má nízku nasiakavosť. Nemôžeme zabudnúť na možnosť mať polyesterový vak rôznych farbených prevedeniach, či už jednofarebné alebo so vzorom. Vaky sú mimoriadne lacné, takže ich nákup nezaťaží váš domáci rozpočet. Polyesterové vaky dostupné v našom internetovom obchode sú lacným a štýlovým spôsobom, ako si zaistiť denný odpočinok. Okrem blaženej relaxácie sú aj dekoratívnym prvkom interiéru.

Polyester použitý pri výrobe našich sedacích vakov má nižšiu nasiakavosť ako bežný textil. To zaistí aby sa tekutiny okamžite nevstrebali do látky. Teda, ak by sa vám podarilo sedací vak niečím oliať, voda by mala stiecť, prípadne máte malú chvíľku na jej utretie. Ide len o čiastočne nepremokavú látku, teda vaky z obyčajného polyesteru nie sú vhodné do exteriéru.

Zo spodnej strany je impregnovaný polyuretánom („pogumovaný“), ktorý sedací vak spevní. Impregnácia zabezpečí ochranu granulátu, ktorý tvorí výplň vaku.

Znaky: Pevný, prispôsobivý, drží tvar, stálofarebný, menšia nasiakavosť vody ako bežný textil, nie je chladivý ani hrejivý, jednoduchá údržba, hladký, vhodný pre alergikov, nižšia obstarávacia cena, jednofarebný

Použitie: 

      • Interiér,
      • exteriér - za pekného počasia na nevyhnutný čas počas sedenia alebo pod prístreškom – neodporúčame stály pobyt sedacieho vaku v exteriéry. Nie je UV rezidentný. Sedací vak stratí svoju krásnu sýtu farbu, dlhodobým spôsobeným nepriaznivých poveternostných podmienok môže dôjsť k skoršiemu, rýchlejšiemu opotrebeniu a následne k znehodnoteniu vaku.
      • POZOR Podlahové kúrenie urýchľuje degradáciu granulátu. Zároveň je potrebné sedací vak častejšie presúvať alebo počas neprítomnosti presunúť z podlahy, aby nedochádzalo k prehrievaniu materiálu. Prehrievanie nepriaznivo pôsobí na životnosť sedacieho vaku.
      • Sedacie vaky sa nesmú umiestňovať do blízkosti krbov alebo výhrevných telies!

Údržba:

      • Veľmi jednoduchá údržba. Vysávačom vysajeme prach zo záhybov a švov. Povrch sa čistí  vlhkou bavlnenou handričkou. Najlepšie namočenou vo vlažnej mydlovej vode.  Polyester sa nesmie čistiť žiadnymi chemickými čistidlami. Pri extrémnom znečistení odporúčame profesionálne čistenie v čistiarni (najjemnejšie čistenie bez odstreďovania).
      • Neperieme, nesušíme v sušičke, nebielime, nečistíme chemicky

Sedací vak je vybavený dvojitým zipsom, vďaka čomu sa granulát nedostane von. Ak sa vám vak po čase vysedí, jednoducho môžete odzipsovaním oboch zipsov výplň doplniť.

Ako výplň používame len tie najkvalitnejšie polystyrénové guličky na ktoré poskytujeme záruku 6 mesiacov. U nás sa Vám teda nestane, že Vám bude taburetka vyplnená neoriginálnym granulátom alebo regranulátom, ktorý dokonca škodí Vášmu zdraviu.

Pod kódom EF2 nájdete na našej stránke všetky sedacie vaky a taburetky z polyesteru.

Špecifikácie
Objem300 L
Výška90 cm
Základňa85 cm
Nosnosťdo 130kg
ZnačkaEcopuf
MaterialPolyester
CertifikáciaPZH
Záruka24 mesiacov
Záruka na výplň6 mesiacov
Vnútorný obalNie
30 podobných produktov v rovnakej kategórii