BUNGEE JUMPING Z KOMÍNA

3,2,1 skok! Pripravte sa na takmer 4-sekundový voľný pád, vďaka ktorému sa vám rozprúdi adrenalín v žilách. Celý zážitok trvá niečo cez hodinu. Na začiatku sa podpisuje reverz a prevezmete si všetko potrebné vybavenie a istenie. Potom sa vyberiete k lanovke, ktorá vás vyvezie na vrchol komína vo výške 110 metrov.

119 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS02.04.
Osobný odber – Packeta03.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava02.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

3,2,1 skok! Pripravte sa na takmer 4-sekundový voľný pád, vďaka ktorému sa vám rozprúdi adrenalín v žilách. Celý zážitok trvá niečo cez hodinu. Na začiatku sa podpisuje reverz a prevezmete si všetko potrebné vybavenie a istenie. Potom sa vyberiete k lanovke, ktorá vás vyvezie na vrchol komína vo výške 110 metrov. Hore ešte absolvujete rýchle školenie a môže sa ísť na vec. Nezabudnite si však aspoň na chvíľu vychutnať prekrásny výhľad na okolie Pezinka.


REGIÓN:
 Pezinok  POČET OSÔB: 1, DOBA TRVANIA: 10 minút  ŠPECIFIKÁCIA: Action Jump zo 110 m komína

Bungee jumping z mosta

Program

Po krátkom zoznámení s bungee jumpingom prebieha príprava na samotný zoskok, kde bude všetko detailne vysvetlené a pripravené. Potom už nasleduje okamih samotného skoku. 5, 4, 3, 2, 1 - JUMP!

Podmienky

Zážitok je vhodný pre 1 osobu. Minimálny počet účastníkov pre uskutočnenie termínu je 5 osôb. Vhodné len pre osoby od 15 rokov. Osoby mladšie ako 18 rokov musia mať na mieste prítomného zákonného zástupcu ako aj ním podpísané prehlásenie. Zdravotný stav nesmie nijak negatívne ovplyvniť konanie zážitku. Preto osoby trpiace epilepsiou, problémami chrbtice, poru chou srdca a pod. zážitok nemôžu absolvovať. Osobám pod vplyvom alkoholu alebo iných omamných látok nebude zážitok poskytnutý. Maximálna hmotnosť pre absolvovanie zážitku je 120 kg.

Počasie

Zoskoky sa neuskutočňujú v prípade, ak je rýchlosť vetra vyššia ako 35 km/h, počas silného dážďa alebo sneženia, búrok a pod. Z hľadiska bezpečnosti si inštruktor vyhradzuje právo zrušiť konanie zážitku. V závislosti od počasia odporúčame telefonicky overiť uskutočnenie termínu 1 deň vopred.

Čas

Zážitok trvá cca 10 minút počas, ktorých sú 3 odpočítavania na zoskok. Ak sa osoba neodhodlá o zoskok, poukaz automaticky prepadá. Čistý čas voľného pádu pri zoskoku je 3,8 s. Na mieste je potrebné byť v dostatočnom predstihu, odporúčame 1 hodinu pred zoskokom (podpisuje sa reverz a prideľujú sa istiace potreby).

Počet účastníkov

Zážitok je vhodný pre 1 osobu.

Diváci

Diváci môžu byť prítomní, môžu fotiť a natáčať.

Oblečenie

Pre absolvovanie zážitku odporúčame si vziať pohodlné športové oblečenie a pevnú obuv.

Mali by ste vedieť

Videozáznam nie je zahrnutý v cene zážitku. Je možné si ho na mieste dokúpiť. 

Sezóna

Sezóna prebieha od apríla do októbra v závislosti od počasia.

Rezervácia termínu

Rezerváciu je nutné urobiť 30 dní vopred a je možné ju zrušiť najneskôr 2 dni pred uskutočnením zážitku. Zážitok sa uskutočňuje vo vopred stanovených termínoch, tie Vám na požiadanie poskytneme.

PLATNOSŤ POUKAZU 12 MESIACOV
Platnosť poukazu je 1 rok, teda celých 12 mesiacov od jeho zakúpenia.