ZIMNÝ LET BALÓNOM NAD TATRAMI

Môže byť pohľad z výšky ešte krajší, než z koša balóóóónu? Podľa nás nie. Iba ak by sa vyhliadkový let konal nad Tatrami. Nemožné? Od teraz už nie. Nech si vraví každý čo chce, letieť balónom v Tatrách je proste ten najviac najlepší zážitok, na ktorý sa naozaj nikdy nezabúda.

349 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS23.04.
Osobný odber – Packeta24.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava23.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Zimný vyhliadkový let balónom ponad Západné, Vysoké či Belianske Tatry bude nezabudnuteľný zážitok pre každého dobrodruha, ktorý miluje výhľady z výšky a naše slovenské hory. Teplovzdušný balón sa vznáša vo výške 50 až 300 metrov podľa poveternostných podmienok. Zimný expedičný let je možné uskutočniť len v zimných mesiacoch od novembra do marca a trvá 1,5 až 2,5 hodiny, čo je dlhšie než klasické lietanie balónom. Hore je teplota len o 1 – 2 °C nižšia než na zemi, takže nie je potrebné brať so sebou navyše žiadne špeciálne oblečenie. 

Samotným lietaním zážitok ale nekončí. Po pristátí prebieha prípitok a slávnostný krst pomocou 4 zemských živlov s povýšením do stavu balonárskeho. Každý člen posádky si na pamiatku odnesie aj krstný list s novým menom podľa miesta pristátia. V cene letenky je aj doprava naspäť na miesto štartu a poistenie pasažiera.

LET BALÓNOM NAD TATRAMI

Program

Zimný vyhliadkový let balónom ponad Západné, Vysoké či Belianske Tatry bude nezabudnuteľný zážitok pre každého dobrodruha, ktorý miluje výhľady z výšky a naše Slovenské hory. Lietajúci balón sa vznáša vo výške 50 až 300 metrov podľa poveternostných podmienok. Zimný expedičný let je možné uskutočniť len v zimných mesiacoch od novembra do marca a trvá 1,5 až 2,5 hodiny, čo je dlhšie, než klasický let balónom. Hore je teplota len o 1-2°C nižšia, než na zemi, takže nie je potrebné brať so sebou žiadne špeciálne oblečenie naviac. Samotným lietaním zážitok ale nekončí. Po pristátí prebieha slávnostný krst pomocou 4 zemských živlov s povýšením do balonárskeho stavu a prípitok šampanským. Každý člen posádky si na pamiatku odnesie aj krstný list s novým menom podľa miesta pristátia. V cene letenky je samozrejme aj doprava naspäť na miesto štartu a poistenie pasažiera.

Podmienky

Minimálna výška pre absolvovanie zážitku je 130 cm a hmotnosť 40 kg. Maximálna hmotnosť je 120 kg, v prípade väščej hmotnosti je potrebná konzultácia s poskytovateľom letu.

Počas letu je v koši počet pasažierov od 4 do 16 osôb. Veľkosť koša závisí od naplnenia termínu. 

Ubytovanie nie je zahrnuté v cene poukazu.

Počasie

Priebeh zážitku závisí na počasí. Pre let balónom nie je optimálne, ak je vietor silnejší než 5m/s. Rozhodnutie o konaní letu je vždy na pilotovi. Z hľadiska bezpečnosti si pilot vyhradzuje právo na zrušenie  konania zážitku, ktorý sa posunie na nový náhradný termín.

Čas

Samotný let balónom trvá 90 až 150 minút.

Počet účastníkov

Let balónom je určený pre 1 osobu. V koši budete s ďalšími účastníkmi. 

Diváci

Diváci môžu byť prítomní, môžu fotiť a natáčať.

Oblečenie

Pre absolvovanie zážitku nie je nutné žiadne špeciálne oblečenie. Odporúčame si však vziať teplé športové oblečenie a hlavne teplé topánky.

Sezóna

Sezóna prebieha len od novembra do marca. Let je možné uskutočniť len v zimnom období.

Rezervácia termínu

Rezerváciu je nutné urobiť 3 týždne vopred. Miesta sa veľmi rýchlo obsadzujú, odporúčame si rezervovať termín čím skôr.

PLATNOSŤ POUKAZU 12 MESIACOV
Platnosť poukazu je 1 rok, teda celých 12 mesiacov od jeho zakúpenia.