Ratanové lehátko so stolíkom - COCO 5

Záhradné ratanové lehátko pre jednu osobu COCO od firmy di selvio je dokonalým riešením pre ľudí, ktorí radi relaxujú na terase alebo na záhrade.

299,95 € s DPH

Naskladnenie do 7 pracovných dní

Nové

E1049

Popis výrobku
Popis výrobku

Záhradné ratanové lehátko pre jednu osobu COCO od firmy di selvio je dokonalým riešením pre ľudí, ktorí radi relaxujú na terase alebo na záhrade. Je to perfektná kombinácia najvyššej kvality spracovania a funkčnosti. Poly ratanový oplet zaručuje odolnosť a zároveň vyzerá veľmi atraktívne. Sada sa skladá z: štvorcového stola so sklenenou doskou a jedného pohodlného lehátka s mäkkými vankúšmi. Súčasťou celku je aj montážna sada.

Veľkou výhodou záhradného nábytku di selvio je veľmi ľahká montáž. Okrem toho sú ľahké, funkčné a vizuálne atraktívne. Mimoriadne elegantná väzba opletu vyrobeného v technológii techno-ratan zaručuje najvyššiu kvalitu. Sada je navyše odolná voči nepriaznivým poveternostným podmienkam a UV žiareniu. Nohy sú vyrobené z antikorózneho hliníka, ktorý je mimoriadne odolný a určite bude slúžiť svojmu účelu mnoho rokov.

Neoddeliteľnou súčasťou výbavy každého kresla sú hrubé vankúše. Boli vyrobené z polyesteru a bavlny. Táto kombinácia ich robí nielen veľmi pohodlnými a príjemnými na dotyk, ale aj nepremokavými. Ľahko z nich odstránime prípadné nečistoty. Poťahy vybavené skrytým zipsom je možné rýchlo zložiť a v prípade potreby vyprať v práčke. Táto sada nepochybne splní očakávania každého, kto ocení kvalitu a originálny štýl.

ŠPECIFIKÁCIA:

    Značka: di selvio
    Model: COCO 5
    Ratanová farba: sivá
    Farba vankúšov: sivá
    Rozmery stola: dĺžka 40 cm x šírka 40 cm x výška 40 cm
    PE plastový ratan
    Oceľový rám
    Doska z tvrdeného skla s hrúbkou 5 mm
    Rozmery lehátka [šírka / hĺbka / výška]: 200 cm x 78 cm x 38 cm
    Vankúše hrubé 5 cm, obliečka na vankúš z impregnovaného materiálu, so zipsom
    Nábytok na vlastnú montáž
    Dlhá životnosť a ľahká starostlivosť
    Odolnosť voči poveternostným vplyvom: Áno
    Odolnosť proti UV žiareniu: Áno
    Odolnosť voči nečistotám: Áno (okrem vankúšov)

30 podobných produktov v rovnakej kategórii