Elektrická nabíjateľná pasca na muchy

Elektrická pasca na muchy je úplne bezpečná. Intenzita prúdu v zásobníku je dostatočná na zabitie muchy, osy, sršňa alebo iného lietajúceho škodcu. Nie je však schopný ublížiť človeku.

11,95 € s DPH

Naskladnenie do 7 pracovných dní

Nové

31293

5907451331293

Popis výrobku
Popis výrobku

BEZPEČNÁ - Elektrická pasca na muchy je úplne bezpečná. Intenzita prúdu v zásobníku je dostatočná na zabitie muchy, osy, sršňa alebo iného lietajúceho škodcu. Nie je však schopný ublížiť človeku.


NABÍJATEĽNÁ - vzhľadom na to, že zariadenie má batériu, stačí ho pripojiť na USB a nabiť. Dá sa pripojiť aj priamo do siete pomocou klasickej nabíjačky s USB vstupom, k počítaču alebo powerbanke.


KILLER HMYZU - elektrická pasca má navyše funkciu lampy na hubenie hmyzu. Dá sa umiestniť do stojana, ktorý je súčasťou súpravy. Produkt využíva zdroj UV svetla na efektívne prilákanie komárov a iného hmyzu. Zariadenie stačí umiestniť na akékoľvek miesto, ktoré je vystavené zvýšenej aktivite hmyzu.


SÚČASŤOU STOJAN A VEŠIAK - pasca má stojan, vďaka ktorému rozsvietená lampa stojí a láka komáre napríklad na skrini, aby nelietali do postieľky. Má tiež dvojitý háčik, vďaka ktorému môžeme zariadenie zavesiť a rukoväť je vždy na svojom mieste.

ŠPECIFIKÁCIA:

  • napätie: 5V
  • vnútorné napätie siete: 3000V
  • vnútorný rozmer oka: 20 x 15,5 cm
  • rozmery: 51,5 x 18 cm
  • hmotnosť: 0,193 kg
  • hmotnosť v balení: 0,389 kg
30 podobných produktov v rovnakej kategórii