Bambusová LED solárna záhradná lampa 60cm (2ks)

Lampy zachytávajú energiu zo slnka, ktorú následne ukladajú a po zotmení dávajú späť vo forme osvetlenia. Vďaka tomu Vám nevznikajú žiadne ďalšie náklady na ich údržbu.

22,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

EGA00915J

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.04.
Osobný odber – Packeta02.04.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

ÚSPORA ENERGIE – solárne záhradné lampy sú skvelým spôsobom, ako ušetriť peniaze. Napríklad na inštaláciu elektrických káblov a účty za elektrinu. K úsporám prispieva aj dodatočné použitie LED diód. Lampy zachytávajú energiu zo slnka, ktorú následne ukladajú a po zotmení dávajú späť vo forme osvetlenia. Vďaka tomu Vám nevznikajú žiadne ďalšie náklady na ich údržbu.


VŠESTRANNÉ POUŽITIE - solárne záhradné svietidlá budú veľmi dobre fungovať ako pri cestičkách, uličkách a príjazdových cestách domov, tak aj na terasách, balkónoch alebo napríklad na záhrade a v bezprostrednej blízkosti jazierok.


ODOLNÉ VOČI POVETERENOSTNÝM FAKTOROM - záhradné svietidlá sú vyrobené z kvalitných materiálov, vďaka čomu sú odolné voči nepriaznivým vplyvom počasia, napr. pri zrážkach.


JEDNODUCHÁ A RÝCHLA MONTÁŽ - dekoratívne záhradné lampy sa mimoriadne rýchlo a jednoducho inštalujú. Stačí zapichnúť kamkoľvek do záhrady a sú pripravené.

ŠPECIFIKÁCIA :

  • materiál: bambus
  • farba svetla: žltá
  • svetelný zdroj: LED
  • pracovný čas: cca 6 hodín
  • dĺžka stojanu na zapichnutie: 60 cm
  • hmotnosť: 0,070 kg
30 podobných produktov v rovnakej kategórii