Set balónov Happy birthday - Dark Blue with Gold, 30cm 6ks Zväčšiť

Set balónov Happy birthday - Dark Blue with Gold, 30cm 6ks

Oslávte narodeniny štýlovo s naším setom latexových balónov "Happy Birthday" v tmavomodrej farbe zdobených zlatými detailmi.

2,45 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

137000

5904610137000

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS03.05.
Osobný odber – Packeta06.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava03.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Oslávte narodeniny štýlovo s naším setom latexových balónov "Happy Birthday" v tmavomodrej farbe zdobených zlatými detailmi. Tento set obsahuje 6 kvalitných latexových balónov, ktoré dodajú vašej oslave nádych elegance a radosti.

Tri z balónov sú zdobené zlatým nápisom "Happy Birthday", čo pridáva oslave osobný dotyk a zároveň pôsobí veľmi slávnostne. Ďalšie tri balóny majú atraktívny dizajn zlatých konfiet, ktoré krásne dopĺňajú jednoduché balóny a prinášajú do dekorácie viac života a textúry.

Balóny sú vyrobené z odolného latexu, čo zaručuje, že zostanú nafúknuté a zachovajú svoj krásny vzhľad po celú dobu oslavy. Tmavomodrá farba doplnená zlatými prvkami je nielen trendy, ale tiež ľahko kombinovateľná s ostatnými dekoráciami.

Tento set je ideálny pre každú narodeninovú oslavu, či už plánujete malú domácu párty alebo veľkú oslavu. Balóny môžete použiť samostatne ako dominantný prvok dekorácie alebo ich kombinovať s ďalšími balónmi a dekoráciami, aby vaša párty bola ešte pôsobivejšia.

Spravte z narodeninovej párty nezabudnuteľnú udalosť s našimi tmavomodrými latexovými balónmi "Happy Birthday" so zlatými bodkami.

Balóny je možné naplniť buď obyčajným vzduchom alebo héliom. Naplnenie héliom spôsobí, že balón bude vo vzduchu plávať, čo je ideálne pre vytváranie dojmu ľahkosti a magie. Naplnenie vzduchom je potom praktické pre balóny, ktoré budú umiestnené na zemi alebo zavesené.

  • Farba: Modrá
  • Rozmer: 30cm
  • 6 ks
  • Plnenie: Vzduch, hélium
30 podobných produktov v rovnakej kategórii