Kovový model - Die Cast CRASH CAR - Ford Mustang POLICE

Predstavujeme vám úchvatný kovový model autíčka DIE CAST METAL - CRASH CAR, ktorý prináša do vašej zbierky alebo hračkárskeho arzenálu ikonické vozidlo plné akcie a adrenalínu - Ford Mustang v prevedení polície.

9,55 € s DPH

Tovar máme na sklade

  • Červená
  • Čierna

Nové

B-400

5905422024007

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS07.05.
Osobný odber – Packeta08.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava07.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavujeme vám úchvatný kovový model autíčka DIE CAST METAL - CRASH CAR, ktorý prináša do vašej zbierky alebo hračkárskeho arzenálu ikonické vozidlo plné akcie a adrenalínu - Ford Mustang v prevedení polície. Toto autíčko nie je len obyčajnou hračkou; je to skvostná replika, ktorá detailne zachytáva ducha a štýl legendárneho Ford Mustang.

Jedinečným a vzrušujúcim prvkom tohto modelu je jeho "pull&back" funkcia. Stačí autíčko potiahnuť späť, pustiť, a sledovať, ako sa rozbehne dopredu v plnej rýchlosti. No a keď už si myslíte, že to nemôže byť zábavnejšie, príde na rad funkcia, ktorá tento model odlišuje od všetkých ostatných - po náraze sa predná kapota dramaticky otvorí, čo dodáva interakcii s autíčkom nový rozmer a zaisťuje ešte autentickejší zážitok z jazdy.

Tento model je vyrobený z vysokokvalitného kovu, čo zaručuje jeho odolnosť a dlhú životnosť, zároveň však zachováva jemné detaily, ktoré očarujú každého milovníka autíčok. Od lesklého lakovaného povrchu po precízne prepracované policajné označenia - každý detail je navrhnutý s ohľadom na vernosť a autentickosť.

DIE CAST METAL - CRASH CAR Ford Mustang Police je dokonalým darčekom pre deti i dospelých zberateľov. Poskytne hodiny zábavy a stane sa hrdým klenotom v každej zbierke. Či už si ho kúpite pre seba ako milovníka autíčok, alebo ako darček pre niekoho špeciálneho, s týmto kúskom určite urobíte veľkú radosť.

Nečakajte a pridajte do svojej zbierky tento vzrušujúci model, ktorý dokonale kombinuje kvalitu, detail a hrateľnosť. DIE CAST METAL - CRASH CAR Ford Mustang Police, kde každý závod končí dramatickým finále!

30 podobných produktov v rovnakej kategórii