Fóliový balón - Stredné srdce 45cm

Obdarujte svojich blízkych niečím skutočne výnimočným a vyjadrite svoje city veľkolepým spôsobom vďaka fóliovému balónu v tvare srdca s priemerom 80 cm.

0,80 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

460181

5904610107843

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS03.05.
Osobný odber – Packeta06.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava03.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Obdarujte svojich blízkych niečím skutočne výnimočným a vyjadrite svoje city veľkolepým spôsobom vďaka fóliovému balónu v tvare srdca s priemerom 80 cm. Tento impozantný balón je ideálnou voľbou na oslavu špeciálnych príležitostí, ako sú Valentín, výročia, svadby, alebo len tak, aby ste niekomu spravili lepší deň.

Tento nádherný fóliový balón má tvar srdca a je vyrobený z kvalitného, odolného materiálu, ktorý zaručuje, že balón zostane nafúknutý a udrží svoj tvar po dlhú dobu. Jeho štedrý rozmer 80 cm z neho robí dominantný prvok dekorácie na akejkoľvek oslave. Balón má krásny, lesklý povrch, ktorý efektne odráža svetlo a dodáva mu luxusný vzhľad.

  • Dekorácia: Fóliový balón v tvare srdca môže byť stredobodom dekorácie na svadobnej hostine, romantickom večeri alebo party k Valentínu. Dá sa kombinovať s ďalšími balónmi rôznych tvarov a farieb, aby sa vytvoril jedinečný a nezabudnuteľný efekt.
  • Valentínsky dar: Nič nehovorí "Milujem ťa" hlasnejšie ako veľké srdce. Prekvapte svoju významnú osobu týmto balónom, buď samostatne, alebo ako doplnok k ďalším darčekom, ako sú kvety alebo čokoláda.
  • Fotografické rekvizity: Balón môže slúžiť tiež ako krásna rekvizita pre zásnubné alebo svadobné fotografie.

Balón je možné naplniť buď obyčajným vzduchom alebo héliom. Naplnenie héliom spôsobí, že balón bude vo vzduchu plávať, čo je ideálne pre vytváranie dojmu ľahkosti a magie. Naplnenie vzduchom je potom praktické pre balóny, ktoré budú umiestnené na zemi alebo zavesené.

Nechajte tento fóliový balón v tvare srdca hovoriť za Vás a urobte z vašej príležitosti niečo skutočne špeciálne a nezabudnuteľné.

  • Farba: Matná červená
  • Rozmer: 80cm
  • Plnenie: Vzduch, hélium
30 podobných produktov v rovnakej kategórii