Masážna ergonomická opierka chrbta

Z častého sedenia Vás bolí občas chrbát a začínate pociťovať obmedzenú pohyblivosť. Vyskúšajte túto masážnu ergonomickú opierku chrbta, ktorú jednoducho pripevníte napríklad na kancelársku stoličku a s bolesťou chrbta a chrbtice skoncujete raz a navždy.

2,95 € s DPH

4,95 €

-2 €

Tovar máme na sklade

Nové

0495

5901785363272

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS24.10.
Osobný odber – Packeta25.10.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava24.10.

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavte si, že sedíte v kancelárii po dlhom a náročnom dni. Vaša chrbtica kričí o pomoc, každý pohyb je bolestivý a pocit nepohodlia Vás prenasleduje na každom kroku. Vyskúšali ste rôzne riešenia, ale nič nezabralo. Čo keby sme Vám povedali, že máme pre Vás riešenie, ktoré Vám môže zmeniť život?

Predstavujeme Vám Masážnu ergonomickú opierku chrbta, ktorá je nielen revolučná, ale aj nesmierne efektívna.

Prečo si vybrať práve našu masážnu ergonomickú opierku chrbta?

1. Koniec s bolesťou chrbta

Táto opierka je navrhnutá tak, aby Vám poskytla okamžitú úľavu od bolesti chrbta. Špeciálny dizajn podporuje správne držanie tela, čo znamená, že Vaša chrbtica bude v optimálnej pozícii. Už žiadne prehýbanie a bolestivé sedenie.

2. Jednoduchá inštalácia

Opierku jednoducho pripevníte k Vašej kancelárskej stoličke. Žiadne zložité montáže, žiadne nástroje. Stačí pár sekúnd a ste pripravení na pohodlné sedenie.

3. Masážne funkcie

Integrované masážne body sa postarajú, aby ste počas dňa zažívali príjemné masáže, ktoré uvoľnia napätie a stres. Stačí sa oprieť a nechať opierku pracovať za Vás.

4. Ergonomický dizajn

Navrhnutá a testovaná odborníkmi, táto opierka zabezpečí, že Vaše telo bude v správnej polohe. Ergonomický tvar znižuje tlak na chrbticu a bedrovú oblasť, čo znamená menej bolesti a viac pohodlia.

5. Univerzálne použitie

Je jedno, či ju používate v kancelárii, doma alebo v aute – naša masážna ergonomická opierka chrbta je vhodná pre akékoľvek sedadlo. Či už pracujete, oddychujete alebo cestujete, táto opierka Vám poskytne potrebnú podporu.

6. Skvelý darček

Hľadáte darček pre niekoho s sedavým zamestnaním? Masážna ergonomická opierka chrbta je originálny a praktický darček, ktorý určite poteší.

Nepohodlné sedenie a bolesť chrbta už nemusia byť súčasťou Vášho každodenného života. Investujte do svojho zdravia a pohodlia s našou Masážnou ergonomickou opierkou chrbta. Vaša chrbtica Vám za to poďakuje a Vy si opäť budete môcť užívať každý deň bez bolesti a obmedzení.



ROZMERY: 36 x 42cm

30 podobných produktov v rovnakej kategórii