Zrkadlový LED budík 4v1 čierny

Hodiny, zrkadlový budík a teplomer! Všetko v jednom kompaktnom zariadení.

11,95 € s DPH

Tovar nemáme na sklade

Nové

10721

5902802916792

Popis výrobku
Popis výrobku

4v1 - hodiny, zrkadlový budík a teplomer! Všetko v jednom kompaktnom zariadení. Budík je vybavený predným zrkadlom zobrazujúcim informácie ako čas a teplota. Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť vám umožnia vziať si ho aj na výlet. Skvele sa hodí aj na stanovanie, či kemping, kde zrkadlová predná časť umožňuje rýchle líčenie a účesy. Budík má funkciu snooze - keď budík zazvoní a používateľ stlačí tlačidlo SNZ / LIGHT, spustí sa - čas oneskorenia je možné individuálne nastaviť v rozmedzí 5-60 minút.


NOČNÝ REŽIM - od 18:00 do 6:00 svieti prístroj nižšou intenzitou. To sa hodí najmä vtedy, keď hodinky používate v spálni a nechcete, aby Vás rušili pri spánku. Zapnutie nočného režimu sa vykonáva zmenou nastavení na verziu ON. Okrem nočného režimu je možné manuálne nastaviť aj jas svetla počas dňa.


2 MOŽNOSTI NAPÁJANIA - zariadenie je možné napájať káblom, potom svieti nepretržite. Napájanie 3 batériami AAA (nie sú súčasťou dodávky), nastavenie umožňuje 10 sekúnd svietenia, potom vyprší. Pre reštart stačí stlačiť tlačidlo SNZ / LIGHT. To šetrí energiu.


TEPLOMER - výrobok má možnosť zobrazenia teploty v danej miestnosti; zobrazuje sa v stupňoch Celzia alebo Fahrenheita.

ŠPECIFIKÁCIA:

  • materiál: plast;
  • farba: čierna;
  • rozmery (šírka / výška): 19x10cm;
  • hmotnosť: 0,15 kg;
  • hmotnosť v balení: 0,25 kg
30 podobných produktov v rovnakej kategórii