Obojstranná penová podložka - Dobrodružstvá pána Koalu 155x180 cm

Ak hľadáte ideálnu podložku pre vášho malého dobrodruha, nechajte sa očariť odolnosťou a sofistikovanosťou našej Obojstrannej penovej podložky - Dobrodružstvá pána Koalu. Táto podložka je viac ako len praktickým doplnkom v izbe vášho dieťaťa, je to investícia do jeho bezpečnosti, pohodlia a kreativity.

29,95 € s DPH

Tovar nemáme na sklade

Nové

001604

5901330001604

Doručenie ZDARMA od 50 €

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Premýšľajte srdcom. Doprajte svojmu dieťatku maximálnu starostlivosť a bezpečnosť s našou Detskou termo podložkou "Dobrodružstvá pána Koalu". Objavte zázračný svet pohodlia a bezpečnosti pre vaše batoľa s našou exkluzívnou penovou podložkou. Príjemné chvíle hrania na podlahe bez obáv z chladného povrchu a tvrdých dopadov už nie sú len snom, ale realitou, ktorú môžete mať dnes!

Bezpečnosť je našou najväčšou prioritou. Naša podložka je vyrobená z inovatívneho XPE materiálu, ktorý neobsahuje toxické látky a je 100% bezpečný pre vaše dieťa. Podložka má všetky potrebné certifikáty CE a EN71, aby sme vám mohli garantovať, že je úplne bez zápachu a zdravotne nezávadná.

Vďaka protišmykovému reliéfnemu vzoru a prispôsobenej hrúbke 0,8 cm váš malý poklad bude chránený pred nepríjemnými pádmi a tvrdými dopadmi. XPE pena absorbuje nárazy a poskytuje jemné odpruženie, ktoré je ideálne pre každodenné hry a prvé kroky vášho dieťaťa.

Zaneprázdnení rodičia ocenia výborné izolačné vlastnosti našej podložky. Vášmu dieťaťu už nikdy nebude chladno, pretože podložka dokonale izoluje od tvrdej a studenej zeme, čím poskytuje komfort a teplo aj počas zimných dní.

Udržiavanie čistoty ešte nikdy nebolo také jednoduché! Vodeodolná horná vrstva zbaví podložku od všetkých nečistôt iba za pár sekúnd. Stačí jemná vlhká handrička a povrch je opäť bez škvŕn - ideálne pre zaneprázdnené mamičky a oteckov.


Naša podložka "Dobrodružstvá pána Koalu" je nielen praktická, ale aj esteticky príťažlivá. Nádherný dizajn  priláka pozornosť vášho dieťaťa a povzbudí jeho fantáziu pri hre. Farbené ilustrácie sú vytvorené tak, aby dokonale ladili s akýmkoľvek prostredím detskej izbičky.

Technické parametre:

  • Model: Dobrodružstvá pána Koalu
  • DIZAJN: CESTA, z druhej strany ZVIERATKÁ
  • Hrúbka: 0,8 cm
  • Veľkosť: 155x180 cm
  • Materiál: XPE pena
  • Certifikáty: CE, EN71
  • Vhodná do interieru
  • Upozornenie: Podložka nie je UV rezistentná. Neodporúčame dlhodobý pobyt na priamom slnku. Farby na podložke vyblednú alebo zmenia farbu.

Plne rozložená podložka pozostáva z ôsmich totožných obdĺžnikov. V menších priestoroch možné použiť podložku aj v čiastočne rozloženom stave.

Nečakajte ani chvíľu a zaobstarajte si našu podložku "Dobrodružstvá pána Koalu". Vaše dieťa si zaslúži len to najlepšie a vy budete mať pokojné dni plné bezpečných a šťastných okamihov.

Doprajte svojmu dieťaťu ten najlepší štart v bezpečnom a pohodlnom prostredí.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii