Detský digitálny fotoaparát - Panda

Skutočný fotoaparát v tvare šťastnej pandy je ideálnym darčekom pre deti od 3 rokov. 

65,95 € s DPH

Tovar nemáme na sklade

Nové

ZKP.C22-1

5903864954012

Popis výrobku
Popis výrobku

Skutočný fotoaparát v tvare šťastnej pandy je ideálnym darčekom pre deti od 3 rokov. Môžete fotiť a nahrávať videá a dokonca aj upravovať a pridávať k fotografiám veselé kresby. Obsluha kamery je jednoduchá aj pre malé deti, stačí ovládať pár tlačidiel. Súprava obsahuje všetko, čo potrebujete na fotenie a nahrávanie krátkeho videa. K dispozícii je pamäťová karta, ktorá sa dá tiež rozšíriť a nabíjateľná batéria na napájanie pandy spolu s nabíjacím káblom. Ako príslušenstvo je k dispozícii aj šnúrka, na ktorú môžete kameru pohodlne zavesiť na krk dieťaťa.

Obrázky a videá s vtipnými obrazcami
Krátkym stlačením spúšte fotíte a pridržaním na cca 2 sekundy sa zmení režim a spustí sa nahrávanie filmu. Ak chcete pridať vtipné obrázky, najprv vyberte vzor pomocou šípok nahor/nadol, potom stlačte fotoaparát a hotový obrázok bude okamžite ozdobený vybraným obrázkom.

Spravovanie súborov
Pomocou ľavého a pravého tlačidla si môžete prezerať fotografie a videá a vymazať tie, ktoré nevyšli. Na fotoaparáte sa mení aj nastavenie a v prípade poruchy ho treba resetovať stlačením malého tlačidla v spodnej časti.

Technické možnosti fotoaparátu v tvare pandy
Kamera v tvare pandy má slot na TF kartu - 16 GB je súčasťou sady, ale môžete si dokúpiť väčšiu, s maximálnou kapacitou 32 GB. Môžete tiež preniesť fotografie a videá do iného zariadenia a spárovať fotoaparát s telefónom. Na to stačí naskenovať QR kód a podržať mobil s Androidom alebo iOS do vzdialenosti max. 3 metre.

Napájanie a výdrž batérie
Detská kamera má obrazovku s IPS displejom a uhlopriečkou 2 palce. Zariadenie má doplnkovú funkciu šetrenia batérie a po 3 minútach nečinnosti sa samo vypne. To umožňuje dlhšiu zábavu a plné nabitie trvá približne 1 hodinu. Maximálny príkon nabíjačky je 5,0 1A.

Obsah súpravy:

  • Fotoaparát - cca 9,5 x 6,5 x 5 cm
  • 16 GB pamäťová karta TF
  • Nabíjateľná batéria s kapacitou 3,7V 680mAh
  • Nabíjací kábel micro USB
  • Šnúrka na zavesenie fotoaparátu
  • Návod na použitie
  • Balenie - cca 15,5 x 13 x 6,5 cm
30 podobných produktov v rovnakej kategórii