Kovový model auta - Ford Transit Chassis Cab 2018, 1:43

Exkluzívny kovový model Ford Transit Chassis Cab, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou zberateľskej série od spoločnosti Rmz city. Tento model je vyrobený z kvalitného kovu doplneného o plastové prvky.

10,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

K-979

5905422119796

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.05.
Osobný odber – Packeta02.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Exkluzívny kovový model Ford Transit Chassis Cab, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou zberateľskej série od spoločnosti Rmz city. Tento model je vyrobený z kvalitného kovu doplneného o plastové prvky, čo zaručuje jeho vysokú odolnosť a detailnú presnosť. Model sa môže pochváliť otváracími dverami, čo umožňuje lepší pohľad na precízne prevedený interiér.

Kabína modelu je prevedená v elegantnej bielej farbe, ktorá je v kontraste s čiernym podvozkom. Biela korba s nápisom "Express Delivery" na boku vozidla zase dodáva modelu autentický vzhľad pracovného vozidla. S rozmermi 14x5x6,5 cm je tento model dokonalou replikou skutočného vozidla, vhodným nielen pre zberateľov, ale aj ako jedinečný dekoratívny prvok.

Nezáleží na tom, či ste vášnivým zberateľom modelových autíčok alebo hľadáte originálny darček, Ford Transit Chassis Cab od Rmz city je skvelou voľbou pre každého, kto si potrpí na kvalitu a detail.

Kovový model s krabicou s priehľadnou vitrínou, z ktorej sa dá model odobrať pre použitie na výstavu do súkromnej zbierky, je vhodným nápadom na darček pre každého milovníka súčasných modelov alebo novších, či starších veteránov.

Stručný prehľad produktu:

  • Kovový model - Ford Transit Chassis Cab)
  • Dvere modelu sú plne funkčné, takže je ich možné otvárať
  • Materiál: Karoséria z kovu + doplnky z gumy a plastu
  • Model je vyrobený v mierke 1:43
  • Približné rozmery modelu: 14x5x6,5cm
30 podobných produktov v rovnakej kategórii