Kovový model auta - Pontiac Firebird 1978, 1:32

Ponorte sa do nostalgie s týmto exkluzívnym kovovým modelom Pontiac Firebird z roku 1978, ktorý je súčasťou zberateľskej série autíčok od spoločnosti Rmz city. Tento model je nielen vizuálne pôsobivý, ale aj vernou replikou svojho reálneho predobrazu.

10,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

K-893

5905422118935

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.05.
Osobný odber – Packeta02.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Ponorte sa do nostalgie s týmto exkluzívnym kovovým modelom Pontiac Firebird z roku 1978, ktorý je súčasťou zberateľskej série autíčok od spoločnosti Rmz city. Tento model je nielen vizuálne pôsobivý, ale aj vernou replikou svojho reálneho predobrazu, vďaka kombinácii kovu a plastových prvkov, ktoré dohromady vytvárajú jedinečný a detailný model.

Model sa pýši otváracími dverami, čo pridáva na autentickosti a umožňuje nadšencom hlbšie ponoriť sa do detailov interiéru. Navyše, s funkciou "pull and back" ponúka tento model aj interaktívny element, ktorý rozprúdi fantáziu každého zberateľa.

Pontiac Firebird, legendárny model známy svojou silou a štýlom, bol ikonou amerického automobilového priemyslu konca 70. rokov. Tento konkrétny model z roku 1978 predstavuje vrchol dizajnu a výkonu, ktorý uchvátil srdcia motoristických fanúšikov po celom svete.

Pull & Back funkcia: Autíčko je vybavené obľúbenou funkciou "pull & back", teda potiahni a pusti, ktorá umožňuje autíčku zrýchliť a pohybovať sa vpred po uvoľnení. Deti aj dospelí s obľubou zaznamenajú, akou rýchlosťou sa dokáže tento model pohybovať.

Rozmery modelu sú 12,5 x 5,5 x 3,2cm, čo z neho robí ideálnu prírastok do vašej zbierky alebo dokonalý darček pre každého milovníka autíčok.

Kovový model s krabicou s priehľadnou vitrínou, z ktorej sa dá model odobrať pre použitie na výstavu do súkromnej zbierky, je vhodným nápadom na darček pre každého milovníka súčasných modelov alebo novších, či starších veteránov.

Stručný prehľad produktu:

  • Kovový model - Pontiac Firebird 1978
  • Dvere modelu sú plne funkčné, takže je ich možné otvárať
  • Materiál: Karoséria z kovu + doplnky z gumy a plastu
  • Model je vyrobený v mierke 1:32
  • Rozmery balenia: 15,5 x 7 x 7 cm
  • Približné rozmery modelu: 12,5 x 5,5 x 3,2cm
30 podobných produktov v rovnakej kategórii