Kovový model auta - Toyota Supra 2020, 1:32

Prebudite vášnivého zberateľa v sebe s touto nádhernou oranžovou Toyotou Supra 2020 v coupe verzii, patriacou do zberateľskej série autíčok od spoločnosti Rmz city. Tento detailne prepracovaný kovový model s plastovými prvkami je perfektnou replikou ikonického vozidla.

10,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

Nové

K-956

5905422119567

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS01.05.
Osobný odber – Packeta02.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava01.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Prebudite vášnivého zberateľa v sebe s touto nádhernou oranžovou Toyotou Supra 2020 v coupe verzii, patriacou do zberateľskej série autíčok od spoločnosti Rmz city. Tento detailne prepracovaný kovový model s plastovými prvkami je perfektnou replikou ikonického vozidla, ktoré kombinuje v sebe eleganciu a výkon.

Model má otváracie dvere, ktoré pridávajú na jeho autentickosti a umožňujú zberateľom nahliadnuť do dokonale navrhnutého interiéru. Interaktivitu modelu zabezpečuje funkcia "pull and back", ktorá umožní každému pocítiť radosť z jeho "jazdy".

Toyota Supra, známa svojou rýchlosťou a agilnosťou, je symbolom moderného športového auta. Model z roku 2020 pokračuje v legende svojich predchodcov, kde každý detail vozidla je vytvorený s ohľadom na maximálny výkon a vizuálnu atraktivitu.

Pull & Back funkcia: Autíčko je vybavené obľúbenou funkciou "pull & back", teda potiahni a pusti, ktorá umožňuje autíčku zrýchliť a pohybovať sa vpred po uvoľnení. Deti aj dospelí s obľubou zaznamenajú, akou rýchlosťou sa dokáže tento model pohybovať.

Kovový model s krabicou s priehľadnou vitrínou, z ktorej sa dá model odobrať pre použitie na výstavu do súkromnej zbierky, je vhodným nápadom na darček pre každého milovníka súčasných modelov alebo novších, či starších veteránov.

Stručný prehľad produktu:

  • Kovový model - Toyotou Supra 2020
  • Dvere modelu sú plne funkčné, takže je ich možné otvárať
  • Materiál: Karoséria z kovu + doplnky z gumy a plastu
  • Model je vyrobený v mierke 1:32
  • Rozmery balenia: 15,5 x 7 x 7cm
30 podobných produktov v rovnakej kategórii