Skicár s kriedovými fixami - 10 strán

Prenosná kriedová tabuľa v podobe knihy s 10 stranami je dokonalým riešením na spestrenie času Vášho dieťaťa počas zdĺhavého cestovania v aute, ale aj doma alebo všade tam, kde bude mať dieťa chuť kresliť, písať či počítať. 

9,95 € s DPH

Tovar máme na sklade

  • Žltá

Nové

KZ1025

5904158313331

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS09.05.
Osobný odber – Packeta10.05.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava09.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Prenosná kriedová tabuľa v podobe knihy s 10 stranami je dokonalým riešením na spestrenie času Vášho dieťaťa počas zdĺhavého cestovania v aute, ale aj doma alebo všade tam, kde bude mať dieťa chuť kresliť, písať či počítať. Tabuľa, respektíve 10 stranová knižka dáva veľa možností využitia. Počas cesty autom deti často používajú mobilné telefóny (sledujú YouTube, hrajú hry). My rodičia vieme, že to nie je najlepší spôsob trávenia času, a preto je kriedová tabuľa ideálnou, opakovane použiteľnou a lacnou alternatívou, ako zabaviť dieťa počas jazdy autom. Poskytne zábavu na celé hodiny a je zároveň perfektným nápadom na darček.

SET OBSAHUJE:
Kriedová tabuľa v podobe 10 strán v látkovej brožúre zapínanej na suchý zips, s miestom na uloženie fixiek
6 ks kriedových fixiek (náhodné farby)

EKOLÓGIA a ÚSPORY
Kriedová tabuľa v podobe knihy je EKO. Kúpite raz a použijete viackrát. Vďaka tomu ušetríte nielen peniaze, ale aj čas na nákup ďalších papierov či omaľovánok.

MOBILITA
Kriedová tabuľa v podobe knihy je ideálna na prenášanie, bez problémov sa zmestí aj do batohu.

30 podobných produktov v rovnakej kategórii