Sedací vak Ecopuf - KEIKO S Imperia plyš - Výstavný kus Zväčšiť

Sedací vak Ecopuf - KEIKO S Imperia plyš - Výstavný kus

Ponúkame na predaj výstavný kus sedacieho vaku keiko z materiálu plyš za zníženú cenu. Kus bol vystavený, avšak je vo výbornom stave bez akýchkoľvek závad, ktoré by bránili jeho plnej funkčnosti . Vzhľadom na to, že ide o výstavný kus, môže sa na vaku objaviť drobné znečistenie. Skvelá príležitosť získať kvalitný produkt za výhodnú cenu!

69,95 € s DPH

Posledné kusy na sklade.

Nové

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS17.05.
Popis výrobku
Špecifikácie
Popis výrobku

Sedací vak Keiko S Imperia Plyš je novinkou medzi našimi vakmi, vyznačuje sa jednoduchou, modernou formou a zvýšeným komfortom používania. Predstavený model sedadiel má veľký záujem medzi zákazníkmi na írskom a škandinávskom trhu. V našom obchode je Keiko k dispozícii pre deti aj dospelých, vo verzii Small alebo Medium.

Keiko S Imperia Plyš je nielen funkčný, ale vďaka jasne načrtnutému sedeniu a relatívne vysokému operadlu aj skvele vyzerá. Okrem toho je vak vybavený praktickou rukoväťou, ktorá uľahčuje prenášanie. Model je k dispozícii v mnohých farebných variantoch, medzi ktorými dominujú najmodernejšie pastelové farby.

Super sedací vak Keiko je určený pre ludí, ktorý radi sedia pohodlne a realítvne nízko. Sedací vak má tvarované operadlo, to zaistuje maximalný komfort pri sedení.

Ako výplň používame len tie najkvalitnejšie polystyrenové guličky na ktoré poskytujeme záruku 6 mesiacov. U nás sa Vám teda nestane, že Vám bude sedací vak vyplnený neoriginálnym granulátom alebo regranulátom, ktorý dokonca škodí Vášmu zdraviu.

Sedacie vaky ecopuf sú zárukou kvality, trvácnosti čo dokazuje aj záruka na výplň 6 mesiacov ktorú neponúka žiaden výrobca sedacích vakov. Hlavný rozdiel od klasických sedačiek je, že nemajú pevnú základňu takže sa perfektne prispôsobia Vášmu telu čo Vám poskytne pohodlie a relax.

Špecifikácie
Objem180l
Výška70cm
Šírka75cm
Dĺžka75cm
ZnačkaEcopuf
CertifikáciaPZH
Záruka24 mesiacov
Záruka na výplň6 mesiacov
30 podobných produktov v rovnakej kategórii