Detský člnok so strieškou 65x73cm

Predstavte si letné dni plné smiechu a radosti, keď sa vaše dieťa bezstarostne hraje vo vode, chránené pred slnkom a v bezpečí, vďaka nášmu Detskému člnku so strieškou 65x73cm. Tento člnok je viac než len hračka – je to brána k vytváraniu nezabudnuteľných spomienok pre vás a vaše malé zlatíčko.

14,95 € s DPH

19,95 €

-5 €

Tovar máme na sklade

Nové

7627

5903039711976

Doručenie ZDARMA od 50 €

Keď teraz produkt objednám, kedy ho obdržím?

Kuriér UPS30.07.
Osobný odber – Packeta31.07.
Osobný odber – Pikito, OC Danubia, Bratislava30.07.

Sme slovenský obchod

Popis výrobku
Popis výrobku

Predstavte si letné dni plné smiechu a radosti, keď sa vaše dieťa bezstarostne hraje vo vode, chránené pred slnkom a v bezpečí, vďaka nášmu Detskému člnku so strieškou 65x73cm. Tento člnok je viac než len hračka – je to brána k vytváraniu nezabudnuteľných spomienok pre vás a vaše malé zlatíčko.


Prečo je tento člnok MUST-HAVE pre každého rodiča?

  • 1. Absolútna bezpečnosť: A kvalita Vyrobený z vysoko kvalitného PVC materiálu, náš člnok zaručuje dlhú životnosť a odolnosť. Materiál je starostlivo vybraný tak, aby bol bezpečný pre citlivú detskú pokožku. Nemusíte sa obávať prasklín či pretrhnutí. Bezpečnosť je našou prioritou číslo jedna.
  • 2. Ochrana pred spálením: Slnko na pláži alebo pri bazéne môže byť neúprosné. Naša praktická strieška poskytuje neoceniteľnú ochranu pred škodlivými UV lúčmi, čím predchádza spáleniu citlivej detskej pokožky. Môžete si byť istí, že vaše dieťa bude chránené aj počas najhorúcejších dní.
  • 3. Komfort a stabilita: Špeciálne navrhnuté sedadlo zaručuje maximálny komfort a stabilitu pre vaše dieťa. Vďaka ergonomickému dizajnu sa dieťa cíti bezpečne a pohodlne pri každom pohybe. Toto sedadlo je dokonale prispôsobené pre malé deti, aby sa mohli bezstarostne užívať vodné radovánky.
  • 4. Pútavý dizajn a žiarivé farby: Člnok nie je len funkčný, ale aj vizuálne príťažlivý. Živá farba a zaujímavý tvar robia z tohto člnka neodolateľnú atrakciu pre každé dieťa. Pútavý dizajn zaručí, že vaše dieťa sa bude tešiť na každé kúpanie.
  • 5. Ideálne rozmery: S rozmermi 65x73cm je člnok dostatočne kompaktný na jednoduché prenášanie a skladovanie, no zároveň dostatočne priestranný na pohodlné sedenie a hranie vášho dieťaťa. Tieto rozmery sú ideálne na to, aby sa člnok zmestil do akéhokoľvek bazéna alebo vody.


Špecifikácie: 

  • vyrobené z kvalitného PVC materiálu
  • bezpečný
  • bráni spáleniu pokožky
  • matrac vybavený špeciálnym sedadlom pre deti
  • rozmery:65x73cm
30 podobných produktov v rovnakej kategórii