Nafukovacie lehátko so sieťkou 160x84cm Bestway

Odpočívanie na vode vám vie urobiť extra radosť vďaka nafukovaciemu matracu. Jeho výhody oceníte pri bazéne aj na pláži. Je vyrobený z vinylového materiálu odolného voči poškodeniu. Jeho flexibilita navyše absorbuje otrasy a tým znižuje riziko prepichnutia.

14,95 € s DPH

Naskladnenie do 7 pracovných dní

  • Fialová

Nové

43103

5903039735309

Popis výrobku
Popis výrobku

Odpočívanie na vode vám vie urobiť extra radosť vďaka nafukovaciemu matracu. Jeho výhody oceníte pri bazéne aj na pláži. Je vyrobený z vinylového materiálu odolného voči poškodeniu. Jeho flexibilita navyše absorbuje otrasy a tým znižuje riziko prepichnutia. Okrem použitia na plávanie môže byť tiež použitý na relaxáciu na tráve, piesku alebo inom mäkkom povrchu.

Zaujímavé, farebné prevedenie priťahuje pozornosť a umožňuje rýchle umiestnenie matraca. Ľahké nafúknutie je zabezpečené ventilmi, ktoré zastavujú unikajúci vzduch. Dve oddelené vzduchové komory umožňujú správne nafúknuť celý, čo zaručuje stabilitu matraca a zvyšuje komfort jeho používania.

Matrac má spodnú časť zo sieťoviny, ktorá umožňuje stály kontakt s vodou, čím poskytuje ešte väčšie potešenie. Súprava obsahuje aj náplasť, ktorá umožňuje vykonať opravy v prípade prerazenia matraca.

ÚDAJE

  • Kód produktu Bestway: 43103
  • rozmery pred nafúknutím (dĺžka / šírka): 160 / 84cm
  • rozmery po nafúknutí (dĺžka/šírka/výška): 153/74 / 28cm
  • rozmery balenia (dł / szer / wys): 24/5 / 24cm
  • Hmotnosť: 670 g
30 podobných produktov v rovnakej kategórii